"neviditelný" útočník

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Gurmán, Sep 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gurmán

Gurmán User

Zdravím,

po sloučení serverů bojuji s takovým nešvarem, prosil bych o jeho vysvětlení, neboť mně to hlava nepobírá.

Prakticky každý druhý souboj (zejména pokud mě střílí vengeance lodě) se mi stává, že mě útočník střílí a já ho ani nevidím na monitoru. Je na mapě, dostávám damage, ale prostě ho nevidím na monitoru, tedy ho nemohu kliknout a souboj probíhá tak, že já jen ulítávám a dostávám damage než puknu. Když chci bojovat a letím naproti, kliknu hráče, střílím, ten dá emp, na rychlejší lodi poodletí a já ho znovu nemůžu kliknout, protože ho nemám na monitoru.

Hraji po letech a co jsem pochopil je to, že kdo má větší monitor, má nefér herní výhodu (už jen to je blbost, jak tohle může BP dopustit?) a že do hry byl od roku 2014 (kdy jsem přestal hrát) implementován aspekt "dostřelu laserů".

Chci se tedy zeptat, zda se jedná o technický problém, potažmo neschopnost tvůrců hry pohlídat naprosto elementární aspekt hry, zabugované lasery nebo nějakou novou formu programů.

Hra je pro mě v této podobě nehratelná a ne, NENÍ to špatným internetovým připojením.

Díky za vysvětlení.

pepouch and -baghira2- like this.
  2. Tak to som zvedavy na odpoved.

-baghira2- and ஃWolffяimusஃ like this.
  3. ZOHAN

ZOHAN User

Nevím na jakém hraješ počítači a operačním systému, potažmo serveru, ale ujišťuji tě, že je to internetovým připojením. Dále netuším, kolik máš v hangáru lodí, kolik jich máš vybavených a kolik výbavy máš ještě v inventáři? Velikost monitoru(pokud nebudu hrát na 4K monitoru?) nesouvisí s tím, že někoho nevidíš na monitoru. To, co vidíš ty neodpovídá tomu, co se právě děje na herním serveru. Hraješ na 2D nebo na 3 D. Dodej testy připojení a konfiguraci PC nebo notebooku, nebo na čem hraješ do vlákna - ohlašování technických problémů ve hře ?
    Bez těchto informací ti zde nikdo zodpovědně neodpoví.

4. Gurmán

Gurmán User

Nějak mi uniká souvislost s popisovaným problémem? Po sloučení serverů mám vybavenou jednu loď - surgeona a v inventáři mám výbavy spoustu, stejně jako všichni ostatní :)

Graficky do mě i ty lasery střílí "zpoza" monitoru, všechno graficky funguje normálně (včetně minimapy, jsme u sebe! Nikoliv daleko od sebe, jak stává při potížích s internetem, že vidíš svou loď někde na minimapě a červená NPC uplně jinde), plynule, nic se neseká, jen prostě nevidím útočníka. Začalo se to dít po sloučení serverů, do té doby bez problému a děje se mi to od té doby stále (asi těžko bude problém s internetem druhý den a jen u každého druhého souboje). Prostě se to celkově jeví jako kdyby někdo našel cestu jak "prodloužit dostřel laserů" a je rovněž zajímavé, že se to nejvíc děje u lodí typu vengeance pusat nebo jak jsou teď ty lodě děleny :)

Hraji na 2D, na 3D to snad hrát ani nejde, ne? :O

5. Gurmán neviditelný utočník to se mi stává také :eek:.
    Jasná nakliváčka :D čili další zakazáná věc :eek:.

Ano stává se mi u tu u těch kteří vím že to mají :rolleyes:.

Všimni si někdy jak někdo zaklikne :D, co si budeme povídat slušný hráč nakliká pomalu.
    Jak popisuješ problém :( jasná nakliváčka :rolleyes:

Z půlky mapy střelba, to se ví dávno stejně jako kolotoče :oops:

Ale nic se s tím nedělá, dokonce vznikají videa :mad: bez postihu.. a s odměnou pak v podobě booster atd :confused:

Bud se s tím smiř nebo lítej s tím že mají nakliváčku.

Mimo jiné problém je znám od ACE čili dlouho.. a nic se s tím nedělá..

Pokud trochu uvažuješ u hry snadno pochopíš rozdíl ..

Last edited: Sep 21, 2018
  6. ZOHAN

ZOHAN User

Gurmáne. Pokud si chceš stát za svou pravdou, tak si kup větší monitor(osobně si myslím, že ti nepomůže ani plátno v letním kině).
    P.S. Shocku? Co to je nakliváčka? Toto je pro mne úplně nové slovo a vidím, že ho hojně používáš zde na foru.
    A kde to je zakázáno?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

7. Nakliváčka je lidový pojem. správný název si najdi. Slouží pro nákliky hráčů po EMP, v radiiččce, z půlky mapy střelba. nákliky hráčů v masku. mezi NPC atd.
    Jedná se o to, že normálně myškou toto neuděláš..většinou ho používají top hráči..
    Pokud ty ne kolego tleskám. Jsi tak jeden z malá ... a tom to je hra je čistá.. Ovšem jak víme není kluci.

Kvůli tomuto skončili naši elitní hráči ..protože to prostě normálně bez tohoto nedávali.. tak hru vypli a bye. Jedná se o generály, plukovníky atd.. všichni hráli bez tohoto.. Jenže zbytek s tím, takže odešli ..

Vysvětluji to jen kolegovi ... Omlouvám se adminům.

8. =Marvin=

=Marvin= User

ஃWolffяimusஃ post smazaný a obodovaný, názvy podpůrných programů na fóru nemají co dělat.

9. Punisher

Punisher User

Takze ak ma nieko podozrenie o ´´nevidielnych utocnikoch´´ poziadam o vytvorenie kratkeho videa a poslat na podporu hry. Ta dane video prestuduje. Osobne si myslim, ze to je dosledok lagu, kedze podobnu situaciu som zazil uz neraz v brane, ked som dostaval dmg a pritom som letel prec od NPC. V takom pripadne je dobre akivovat PETku a pokial stoji na mieste a vy lietate hore dole, tak je to myslim jasne. Este odporucam klikat cez minimapu v pripadoch lagu, moze Vam to zachranit zivot.

Kedze na danu problematiku bolo odporucenie napisat na podporu hry s dodanim videa, temu uzatvaram.

LOCK!

-baghira2- and pepouch like this.
Thread Status:
Not open for further replies.