Neviem si rady do čoho dať Uridium :/

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem erik518, 15/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. erik518

erik518 User

Čaute, dnes bolo MHH tak som si kúpil nejaké to U-čko :D a chcel by som sa opýtať do čoho sa viacej oplatí investovať .. na servery hrám od dnes čiže tam mám iba Liberátora. U-čka mám v celku dosť .. neviem či uvádzať presnú cifru alebo nie .. ale mám tam dosť uridia .. ale neviem že do čoho mám rozumne investovať ..
    Rozmýšľal som nad Goliathom a jeho si naplno vymakať .. ale teraz keď mám U-čka tak rozmíšlam nad Aegis alebo Citadel a jednu s nich si vymakať namiesto Goliath-a. Tak ak by ste mi poradili bol by som veľmi vďačný :) ( alebo nejaký URL ak existuje nejaké návody ako správne začať apod ... )

Vopred ďakujem za každú dobrú odpoveď.

2. Crystal

Crystal User

takze citadel urcite nie, ani nahodou...to je cisto vyhodene urko...ak nic nemas poradim kup prve 4 irisky, investuj prvych 8 bodov do profilu aspon nech mas bublinu...dalej prvotne si kup niake lf3 a dopln to lf2, to potom povymienas, kup BO2 stity zo 10 cca staci na zaciatok, zbytok dopln kreditovymi...hlavne neklikaj brany,ani kluce a do aegisky by som sa hned tiez nepustal, hlavne tiez nekupuj hned pet-zaciatocnikom moc nepomoze totiz....
    zacni robit ulohy, setri kredity na drazbu extra cpuciek a stitov a laserov...
    goliatha sa neoplati kupovat, radsej chvilu lietaj s krditovymi lodami a potom si ho vydraz....
    doplnte ma ak som nieco vynechal....

3. erik518

erik518 User

Kúpil som si Nostromo a tam 7 LF-3 + 6 B01 ( najlepšie štíty ) potom tých 8 bodov a mám už aj bublinu .. tie irisky neoplatí sa ich vydražiť ?

4. Iris vydražit, jen počítej s tím, že jejich cena v kreditech není malá. Jestli můžeš, draž v 02:55 hodin dle času serveru na kterém hraješ, v kreditech cca 20-100 000 000 :D, ale vyplatí se to. Goliáše dáš i za míň. Škoda vyhazovat Uridium. Rozjeď si skylab do 20 lvl a tak do dvou měsíců to budeš moci pořádně rozjet. Jdi do nějakého menšího klanu, kde berou nováčky a tam ti se hrou poradí.

5. Sid

Sid Guest

erik518 pokud plánuješ v budoucnu využívat peta, doporučuji ho koupit co nejdříve, ono celkem dost dlouho trvá než-li peta vyexpíš na osmý level, aby jsi mohl využívat nejlepší protokoly a mechanizmy. S expením ti nejvíce pomohou právě úkoly, peta vytahuj jen před dokončením úkolu.

6. erik518

erik518 User

Sid, PETA som si kúpil ako prvú vec :D. Klan hľadám už od nedele ... len zatiaľ bez úspechu :/. Nevie niekto o nejakom klane na CZ2 ? ktorý by ma zobral ?

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

erik518 - na hladanie klanu vyuzivaj prosim ta chat v hre-miestnost hladanie klanu.Pripadne ak do nejakeho klanu chces ist pozri sa,ci maju TS a skontaktuj sa priamo tam s vedenim klanu.
    Rady na zaciatok si dostal,samozrejme po case odporucam v kazdom pripade lod aegis,to je pre hraca,co farmi alebo paladkuje velmi vhodna volba.

Este nejake dotazy k teme?

8. Kenny

Kenny User

Když jsi tu napsal, tak ti odpovím :d Velitelství hvězdné brány
    Příště jdi tam, kam tě přesměruje moderátor :D

9. erik518

erik518 User

Už nie, ďakujem za odpovede.

10. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.