Oznámení Nová aktualizace „Dminishing Returns“

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem pyяø•uиsтøppαblє, 19/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - to co k nam pride z centraly BP na vyhodenie nie vzdy koresponduje s tym, co je v hre. A ja som cestny, preto pisem to, co vidim na mapach a nie to, co mi niekto napise zhora, aby som tvrdil. Sam dobre vies, ze strasne vela hracov nebolo potrestanych a preto to ofiko beriem len ako varovanie, ze zabanovali malu hrstku, aby sa ostatni zlakli, mozno aby pri dalsej vlne nemuseli vybanovat viac nez polku komunity. Umysel BP nepoznam.
    Inak to slovo varovanie som dal prave preto do zatvorky, lebo ine nez varovanie to byt nemohlo, kedze zabanovali mozno 1% pouzivatelov programov. To ako keby dali 10 dlhodobo hrajucim hracom nejaky specialny balicek a napisali ofiko, ze odmenili sme hracov za vernost. Ale, ze ich bolo len par, to uz nie :)

2. Spectrum

Spectrum User

aha vdaka za odpoved, no snad prejdu k činom inak premna bohužial táto hra nebude mat už zmysel nech je mimo to akokolvek dobra.. svoj čas si vážim a pokial niekto nemusí za cielom konkurovať mi prejst cez to isté tak to nema zmysel, to už rovno nech ti daju full učet pri registracii a uživaš si len PvP

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Spectrum - v ofiku bolo uverejnene, ze slo o prve kroky, takze by mali nasledovat dalsie, ale ake a kedy budu, to zatial netusime.

4. Spectrum

Spectrum User

no uvidíme, snad konečne po tých rokoch mazania medu okolo úst by už naozaj mohli niečo poriadne spraviť.. ale skúsenosť s BP mi hovorí svoje :D

Sdílet tuto stránku