Nová miestnosť v chate.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °~ĐaViĐ~°, 29/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chceli by ste mať tento návrh na serveri?

1. Áno, pomôže to.

9 hlasy(ů)
    45.0%
  2. Nie, je to úplne zbytočné.

11 hlasy(ů)
    55.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Já myslím,že právě na takových servrech jako je Česko nebo Německo atd, by tahle místnost moc užitečná právě nebyla.No a na globálních servrech je lidí většinou dost.

Na česku jsou většinou samí Češi. Předpokládám,že tam budou i nějácí Turci a možná Rusové nebo jiní,ale málo,když DO nemají ve svém jazyku.

No a vzhledem k tomu,že na takových servrech je jen jedna národnost (pár jedinců z jiné,jak jsem psala) a jazyk je daný a nemůže se měnit, tak budou na jednom chatu (v tomto případě na českém) všichni a to i hráči z jiné národnosti ->

Takže kdyby ses šel ptát do servr chatu tak by to vyšlo asi na stejno.

A pokud chceš skupinovou bránu udělat celou ,tak je stejně lepší ji dělat s hráči,o kterých víš jak lítají a můžeš se na ně spolehnout. A když ne tak tam klidně můžeš vletět sám a neco si nastřílet.. :cool:

2. Paulless

Paulless User

Já právě myslel globální servery, hraji na GE1 a můžu ti říct že v noci na chatu není nikdo, občas možná vykoukne nějaký člověk jinak pusto a prázdno. Jinak na servery s určenými jazyky je tento chat zbytečně dávat, takto jsem to ani nemyslel, že by se to mohlo vyskytnout na serverech které jsou určené pro nějakou zem. Myslel jsem, že by to bylo pouze na Globalech.

3. Korben

Korben User

Myslím že sme dosť jasne popísali že to technicky nieje možné a že by tak isto bolo dosť problematické kontrolovať daný chat. Ak chce niekto kecať Anglicky tak nech si prehodí jazyk a môže písať na Anglickom chate.

Paulless Keď boli servery ešte ak tak preplnené , tak nebol vôbec žiadný problém komunikovať s hráčmi inej národnosti. Robili sme spolu lov po mapách DO a bez problémov sme si dohodli streto na TS, kde sa nás stretlo zhruba 50 hráčov.
    Ani dnes nevidím žiadný problém nadviazať komunikáciu s hráčom inej národnosti.
    To čo tu opisujete je len lenivosť a nič iné.;)

OT, posty zmazané

4. Sentiero

Sentiero User

Já myslím,že na GE je lidí dost.Hráči většinou lítají přes den.V noci je to spíš o domluvě předem.
    No každý na to máme názor,já si myslím,že tohle je docela zbytečné.Důvody jsem uvedla výše. Možností jak komunikovat je tu dost ,takže myslím,že zakládat další stálou místnost není potřeba.

Btw:
    Jakto nikdo? já tam třeba sem a klidně do té skupinovky s tebou půjdu :D

5. Paulless

Paulless User

Ok, jestli to není technicky možné, tak to ani nemá cenu řešit. Ale jinak myslím, že jako nápad je to dobrý.

Jinak co bylo to bylo, a přes den až takový problém vše není, problém nastává kdy na serveru je málo lidí a z toho mála lidí co tam je, je ještě méně čechů.

6. (-bobo-)

(-bobo-) User

Ja navrhujem aby bol slovenský CHAT spojený z českým chatom, tak ako je to na forum.

Paulless tohle ocenil(a).
  7. Za mě určitě ne, stáčí že už teď občas nestíhají "Moderátoři" kontrolovat a odepisovat na chat.

8. Zeus

Zeus Guest

Domnívám se,že to zatím není možné technicky realizovat,pokud máte zájem o komunikace,použijte teda skype,TS a máte po problému. :)

9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

°~ĐaViĐ~°
    - sice pises,aby sa vyjadrili k tomu hraci,ale mozu sa akokolvek vyjadrit,ked je to po technickej stranke nesplnitelne,tak sa s tym neda nic robit.

10. Tak to uzamknite keď to neni technicky možné.

11. Zeus

Zeus Guest

Vyřešeno,uzamčeno,LOCK!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.