Nové forum

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem LukTok, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se vám nové forum?

1. Ano, je přehledné

28.4%
  2. Ne, nevyznám se tady

71.6%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. koukal jsem, že se přesunuli Diskuse k FAQ pod složku Fóra > Czech > Uživatelé a hra > Diskuze o hře / zpětná vazba.
    Budou se ještě nějaká témata takhle přesunovat a měnit nebo to je natrvalo. Začínám si zvykat na nový systém a boom najednou jsou některá témata přesunuta. Budou moci v této sekci zakládat uživatelé nová témata nebo to bude vyhrazeno jenom pro Diskuze k FAQ.

2. Zafod

Zafod User

To vše ukáže čas, pokud bude potřeba, jistě se přesouvat bude.

3. Korben

Korben User

4. dom

dom User

no ono kdyz by se to pekne jednoduse hledalo, tak by jsi mi sem uz mozna v tom tvem postu napsal i odkaz , ale kdyz dam vehledat pouze v tomto vlakne vsechny tvoje prispevky, tak mi vyjede silenej bordel cca 130 postu, z rusnych vlaken, tudiz ta fce v rozsirenem hledani moc dobre nefunguje :(
    ten tvuj navod jsem procetl, ale prijde mi to dost nepohodlne sledovat je podle tucnych sekci, kdyz na starem to bylo uplne normalne tak jak by to melo byt.

5. Korben

Korben User

dom Musíš sa s tým vysporiadať tak ako my. Všetci máme rovnaké podmienky.

6. Zafod

Zafod User

dom mohl jsi téma prolistovat a najít si to. Přece nechceš abych to samé udělal já, proč bych měl něco dělat za tebe? Nesmíš být líný :).

Zatím zde jiný lepší systém není (alespoň myslím). Pokud najdeš lepší, hned nám ho zde předlož.

7. jak lze na novém foru zjistit příspěvky od jednoho uživatele?...na starém foru jsem klikl na uživatele a pak Další příspěvky od uživatele a vyjel mi seznam, kde ten uživatel přispíval, ale tady jsem to nenašel.

8. Korben

Korben User

»†prchlik†« Klikni si na užívateľa, ukážu sa ti jeho základné informácie a pri Zprávy:je číslo počtu správ, klikneš na to číslo a ukážu sa ti všetky dostupné správy ktoré užívateľ napísal.

»†prchlik†« tohle ocenil(a).
  9. o děkuji ...toto mě fakt nenapadlo, přejížděl jsem tam myší a nikdy si nevšiml, že se mi to číslo podtrhlo...:)

10. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj,
    díky novému fóru lze velmi rychle kouknout i na jiné fóra to celkem oceňuji. Zajímavá je např. informace jak je to s počtem hráčů resp. s jejich úbytkem na servrech, což se dalo čekat, ale čísla mě celkem překvapila viz https://board-cs.darkorbit.com//posts/64133/

Snad nevadí když sem vložím odkaz přímo na EN forum.

11. Zeus

Zeus Guest

Pokud jsem se dobře díval,tak Česko si nestojí špatně.Server CZ1 si polepšil,CZ2 lehce zhoršil a CZ3 nemá cenu komentovat,tam bylo spousta lidí zabanováno,proto ten úbytek.
    Domnívám se,že propad na CZ2 je dán taktéž zabanovanými účty,protože nyní je hra super,když podvodníci mají červenou.Plně věřím v další nárůst hráčů. :)

12. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

To ano, ale záleží s čím to srovnáš:

23/10/12 - 22,884
    01/11/13 - 16,370 (-28,5%)

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  13. Zeus

Zeus Guest

Tak to ještě nebyla udělaná čistka na boty a spousta lidí to přestalo hrát,kvůli podvodníkům,ted je situace jiná.uvidíš,že příště ta čísla budou mnohem příznivější.I já osobně to chtěl zabalit,když tu vládli boteři.

14. Kenny

Kenny User

:D Mě se teda nové forum líbí, a už to mám celkem naučený :D

15. Ahoj

Na starém fóru,pokud byl uživatel zabanován,bylo to hned vidět - oblíbená růžová :p.
    Na novém jsem zatím nezjistil,jak zabanovaného uživatele poznám,pokud to nenajdu někde přímo napsané moderátorem...
    Je snad nějaký rozdíl v avataru nebo se to tady prostě nijak nezobrazuje ?

16. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

HΞℓℓ•Câηηση - hrac nema moznost vidiet,ci niekto iny ma ban a ani nie je dovod,aby to videl.Staci,ked tuto moznost ma moderator a admin.Avatar,cize obrazok uzivatela je vidiet vzdy aj pri kliknuti na neho aj pri pisani do tem a podpis len ked kliknes na daneho hraca a nasledne na informace.

17. Punisher
    Díky,myslel jsem si to...:)
    Jen - někteří uživatelé mne (a asi nejen mne) občas svými příspěvky a neustálým spamem vyloženě iritují...a na starém fóru,když jsem ho viděl růžového,tak jsem si,trochu škodolibě,řekl "konečně" :D...

Ale to už sem nepatří.Nicméně díky za odpověď :)

18. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

HΞℓℓ•Câηηση - neboj nic,je nas tu dost moderatorov/adminov,cize ak si niekto pocina proti pravidlam,tak ´´dostane´´ co si zasluzi.Samozrejme v temach piseme,ci hrac obdrzal ban/body,takze nemusi mat ani farbu blokovaneho uzivatela ako na starom fore.No stare,ci nove forum dodrzovat pravidla sa maju vzdy;)

LukTok tohle ocenil(a).
  19. LukTok

LukTok User

zdravím,

si tak říkám, jestli už tohle téma není zbytečné? Vesměs se zde hráči určitě zorientovali a pokud ne, tak je tu toho dost vysvětleného, se mi zdá... :)

Kdyžtak mi tu hoďte lock :)

20. Belgam

Belgam Guest

Jeste bych to tema nechal, ono se postupne na foru zavadi nove veci.

Ted uz treba staci kliknout na Nove prispevky a ukazou se jen prispevky z tohoto fora.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.