Novy klient

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °¤ßuRtOn¤°, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. CUNGES

CUNGES User

Nevíte co mám dělat,když letím na pld a vzdycky mi to tam spadne a ukaze taková kolecko sede a v nem vykricník?

2. SΛRIN

SΛRIN User

schválne som to bol otestovať CUNGES na paladko a aj mne to padlo a dalo vykričník,padla my hra ked som mal zonu nastavenú na nízkej prepol som zonu na strední a už som nemal problém skús si to v nastavený prehodiť ak hráš na nízkej zone na strednú alebo vysokú mne to pomohlo.

3. dnes sa mi asi od 14:00 neda hrat dark stale mi to pada, pred tym ma odhlasovalo len ked som nemal zapnute herne okno ale teraz stale:/

4. Kristo

Kristo User

5. |Oromë|

|Oromë| User

▀▄~σκyπσ~▄▀ Zhodou okolnosti viem, ze hras na GE7 a dnes som tam ziadne problemy nemal. Su tu hraci, ktorym to ide hladko(ako ja) a hraci s vypadkami hry. Neteraz si skus pozret toto, mozno pomoze Co dělat když mi nejde hra? a CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče

Podla mna to u vas sposobuje nejaky spolocny problem v pripojeni alebo nastaveniach PC, preto jedna skupina hracov problemy nema a druha ano.

Bolo by dobre, aby viacero ludi dodalo do tejto temy svoje vysledky,parametre a podrobne popisy vsetkeho a mozno prideme na pricinu vypadkov, no zatial tak urobilo len 5 ludi..... Ohlašování technických problémů ve hře

6. 123812

123812 User

Toto je zas co?:D Kam zmizla bitevka ? :D

7. Korbene jj ja to kritizoval a hral jsem jen asi 5 minut pac jsem mel naspěch a jeste jsem zaspal ale kdyz jsem druhej den k tomu poradne vlezl a udelal cisteni pc tak jsem jen cumel a zacalo se me to zamlouvat a jsem spokojen no nadarmo se rika neříkej hop kdyz nepreskocíš;)

8. pajix

pajix User

Dal jsem na rady -xghost-,fakt mě to nenapadlo...sice jsem jen potvrdil co jsem měl nastavené. Vše nízke nebo žádné jen lodě vysoké (vysoká kvalita) a potom jsem ještě zaklikl automatická úprava nastavení kvality....nebo odklik??:)) Každopádně už to funguje tak jak má.{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK tak zkus to samé a uvidíš co se bude dít. Jinak ráno jsem měnil prohlížeč a nepomohlo to.Až teď když jsem dlubal do nastavení. Tak děkuji.

9. pajix tiez to mam tak ponastavovane a funguje takze super .. ;) Takze este raz dakujem za radu :)

10. UMBALUMP

UMBALUMP User

Nechci moc reptat,ale dočkám se nějaké reakce na post 100?
    Minimapa si nastavení stále nepamatuje.

Naposledy upraveno: 1/3/15
  11. Drift1

Drift1 User

Vy jste všichni uplně mimo...musíte počkat až to DOLADĚJ!...jak nemocný tady..mě to jde v pohodě,paládium,piráti a vše co potřebuji..jediné co mne štve že to houpání boxíku a cargoboxíku nejde vypnout.

ChuckNorris tohle ocenil(a).
  12. Drift1, zkus Nastavení > Displej > Modus pro pokročilé > Suroviny a boxy - nízké.

13. RobPol

RobPol User

UMBALUMPo, mě si to uložení minimapy pamatuje.

14. |Oromë|

|Oromë| User

Drift1 Ake hupanie? mne sa nic nehupe, skor by si si mal skontrolovat nastavenie a vypnut to. ;)

Minimapa si to obcas pameta a obcas to treba znova nastavit, su to drobne problemy, ktore sa casom vyriesia.

15. -xghost-

-xghost- User

pajix, .{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK:

Nz. Napadlo mě to vpodstatě náhodou, když jsem si už natrvalo zapl pozadí (kvůli možnosti černé minimapy), tak jsem si chtěl dopřát trochu efektů a zapl tu mlhu a ten překážecí bordel místo šestiúhelníků. Mě tedy šly nastavení všechny.

Předpokládám, že testy mají asi dělat hlavně ti, co jim to nejde, co?

16. *sadild*

*sadild* User

Od té doby , co byl nainstalován nový klient , tak mám taky problém se dostat na pala ... Portnu se tam a v pohodě.. letím bludištěm a na konci , nebo když z něj vyjdu ...tak mi to pokaždý spadne nebo se to zasekne ... Zobrazování surovin nastaveno, zóny nízké .. a zkoušel jsem na na dvou pc a jednom ntb a pokaždý samý výsledek :/ -.-

17. Korben

Korben User

Samozrejme že testy sa robia len keď hra nejde, inak to je zbytočné.

*sadild* Testy si robil ?
    Edit: Aké máš nastavené rozlíšenie v hre ?

18. Skate

Skate User

Daj si *sadild* zony na stredne alebo vysoke nastavenie potom by ti nemal padat A.Flash player.

19. Drift1

Drift1 User

|Oromë|-kouknu to nastavení..jde to že boxy nebo cargoboxy se vždy zhoupnou když je mám v dosahu..takže klikání na ně je za trest.D:

20. RobPol

RobPol User

Souhlasím s Drifrem :D To houpaní je zajímavý :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.