Nvm co mám dělat.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *D*E*v*a*s*t*a*t*o*r, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Když hraji, tak se mi často v chatu oběvuje ( Max[SM]: Dobrý večer, nereagujte na nabidku ziskani uridia,premia a jinych veci, ktere jsou zasilany pomoci herniho emailu. V pripade kliknuti na link v danem emailu muzete prijit o ucet. ) Nvm co mám dělat. Na emal mi nic nedošlo.

2. Je to jen upozornění od moderátora, že když by ti přišel nějaký podvodný mail na zisk uridia, prémia nebo lf-4, atd. tak že nemáš nikam klikat! Poslední dobou se to docela rozmnožilo a každou chvíli sem na fórum někdo píše o podvodném e-mailu nebo, že přišel o účet (protože kliknul na daný odkaz).

Přečti si taky Jak správně přispívat na forum. Název tématu vůbec nic nevypovídá o obsahu tématu.

3. Naposledy upraveno: 10/2/16
    svi1 tohle ocenil(a).
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

*D*E*v*a*s*t*a*t*o*r přečti si odkaz od Sandy_Rivers jak správně přispívat na fórum.

Jinak se jedná o podvodné emaily, buď jenom rád že ti nic takového nepřišlo.

Název tématu neodpovídá pravidlům, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.