Zpetná vazba o5 ''Pushing'' a tresty za něj?

Discussion in 'Obecné dotazy' started by ZOHAN, May 28, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

dobrý den
    V tajném vláknu mi bylo sděleno toto :
    otázka je tedy nasnadě dle VOP: kdo tedy odpovídá za bany?

je jen divné, když podobnou problematiku řeší jiná podpora, je vše vyřešeno ke spokojenosti uživatele do 24 hodin.(v podstatě ještě stejný den po nahlášení?)

a dále mi bylo sděleno :
    Nevím, jestli se díváme na stejné V.O.P, protože mi tam chybí utajované interní předpisy a podle adminů nemáme právo na tyto informace.
    jen by mne zajímalo, jak je možné, že za pushing je zabanován pouze jeden účet a přitom mi z podpory bylo opakovaně napsáno toto :
    Podle parafy z podpory se jedná o stejného člověka.
    Tak tedy koukám do toho VOP a nic tam takového nevidím, tak jak to tedy je?

opravdu je divné, že ještě před pár týdny pro 2 acc spadající pod cz podporu stačilo 25 sestřelů za hodinu(vysoká hodnost hráče) a v dnešní době mohu střílet hráče opakovaně 88x za 20 minut i třeba 100 x za 25 minut a podpora tento nahlášený pushing prostě neřeší a tikety nejsou uzavřeny?
    Co si mám o takovém jednání nakonec myslet?
    všichni jsou si rovni, jen někteří jsou rovnější?

P.S. Docela hezkou perličkou je potom to, když je hráč potrestán banem za pushing a před banem měl prokazatelně čest v plusových číslech, tak je po odbanování nalogován s tzv. terčíkem a hodnotou -100 mega cti.... hezky pjekně

Last edited: May 28, 2024
  2. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN zde na fóru hry to nevyřešíme. Musíš komunikovat s podporou hry.

Kdo porušuje V.O.P. pushováním ostatních hráčů se pak nemůže divit.o_O
    Něco ti poradím, vyhni se porušování pravidel a nebudeš muset nic řešit.:)

Pushing se řeší na podpoře hry.

LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.