Obsah apokalyptických boxov

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ĐΣŦĦΣƦλƓƓ, Sep 16, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý deň, chcel by som sa opýtať aký je obsah apokalyptických boxov a aké sú šance na jednotlivé predmety (nakoľko to čo mi z dnes otvorených boxov padlo nie je vôbec spomínané v príspevku ohľadom "rôznych boxov v hre, t.j. pirátske bedne".

Je z tých boxov šanca na hercules/havoc/apis/zeus ako je uvedené v spomínanom príspevku ? Ak nie, tak existuje šanca na niečo z týchto vecí v iných boxoch (okrem zelených/zlatých bední) ?

*pýtam sa preto, lebo som ich otvoril pomerne veľa a nepadlo mi nič kvôli čomu som ich otváral + obsah obsidiánových boxov bol nedávno update-ovaný narozdiel od apokalyptických

bhagira22 and -baghira2- like this.
  2. Punisher

Punisher User

ĐΣŦĦΣƦλƓƓ - informacie o obsahu apokalyptickych bedni najdes tu: Apokalyptické boxy s korisťou

V tom prispevku je taktiez uvedene, ze je sanca na zisk celej Zeus, apis, havoc, ci herkules.

Update sa spravi podla toho, kedy zmeni BP obsah v danych bedniach.

V pripade dalsich otazkoch ich smeruj do diskusie na to vytvorenej: Diskuze: Pirátské bedny

Duplicita,LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.