Odhlašovani z hlavni stranky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Say_, 11/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Say_

Say_ User

Zdravím dneska mě to už asi po 5 odhlasilo z hlavni stranky z hry tak se chci zeptat jestli problem je jen u mě ?:) server cz1

2. Say_

Say_ User

Dobře sem se bal že mi někdo chodi na učet:3

3. Korben

Korben User

4. TRIXT

TRIXT User

Mám takový dojem, že to dělá v Google Chromu. V Mozile Firefox tento problém nepozoruji. Ale možná to bude jen náhoda.

5. Karlosray

Karlosray User

me se akorat stava že když třeba stojim delší dobu od brany tak me to samo odhlasí a ja se musím znovu přihlasit

6. loputa97

loputa97 User

Mám Chrome a stejný problém, sice je na něm spoustu chyb, ale jinak pro mě plynulý :) Asi to bude spíše prohlížečem ..

7. TRIXT

TRIXT User

loputa97: A mohl by jsi otestovat FireFox, zda se to v něm vyřeší?

8. MeToXHD

MeToXHD User

Používam Google chrome nikdy žiadne problemi ;) S operov mi to padalo a s mozilov ani nehovorim ...

9. Korben

Korben User

Používam mozillu a problémy nemám.

10. Kubino

Kubino Guest

To odhlasovanie myslíš len tak alebo keď sa odhlásiš z mapy tak miesto to herného menu ťa to vyhodí z hry. Ak myslíš možnosť dva toto robí na viacerých hrách od BP a všimol som si to na prehliadačoch Chrome a Opera, na MFF to nerobí.

11. Kristo

Kristo User

FAQ - Co dělat když mi nejde hra

12. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.