Podpora oficiální discord této hry

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem ZOHAN, 28/9/26 v(e) 7:45 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

v přesunutém vlákně a také uzavřeném(pánom Waporom) mi nebylo odpovězeno na dotaz uvedený v první a druhé větě....
    děkuji

P.S. Kde se dá podat stížnost na moderátora DC?

A jen tak na okraj, já jsem nedostal žádné vyjádření od admina či moda na dc, za co jsem byl zabanován a jaké pravidlo jsem vlastně porušil. a pokud je zakázáno používat emotikony(které jsou běžně na dc k použití), tak nechápu, jaké pravidlo jsem porušil a proč to tento nezaujatý moderátor řeší rovnou permou, bez jakéhokoliv zdůvodnění banu.
    Nikde v pravidlech není nic o používání emotikonů a že je to trestáno....

Naposledy upraveno: 28/9/26 v(e) 7:55 PM
    Kontysak tohle ocenil(a).
  2. Kontysak

Kontysak User

Stejny problem. Když jsem to řešil přes někoho dostal taky ban. Admin tvrdil, že to je několikrat co mě banoval, ale bohužel to byl prvni ban a bez varovani rovnou perma. Takže si tam zrobte pořadky, protože bohužel někteři nemužou založit novy discord. Pravidla DC serveru DO nebyly porušeny BTW...

3. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN,
    na svůj podnět jsi již odpověď dostal v předchozím vlákně v sekci Chat. Na základě informací a screenshotů, které jsi nám poskytl, byla celá situace prověřena a o výsledku jsi byl informován. Kolega ti zároveň uvedl, že jsi v této záležitosti využil veškeré dostupné možnosti, a bylo ti vysvětleno, jakým způsobem můžeš Discord i nadále využívat.
    Veškeré možnosti, které jsou v této záležitosti k dispozici, ti tedy již byly vysvětleny.

Kontysak,

tvůj příspěvek a informace v něm uvedené bereme na vědomí. Je však poměrně zajímavé, že se k této záležitosti vyjadřuješ právě nyní, přestože předchozí vlákno bylo přesunuto do sekce Chat a o jeho dalším řešení jsi z něj tedy nemohl vědět.o_O
    Zároveň tě upozorňuji na používání více účtů na fóru. Pravidla fóra je potřeba dodržovat a přispívat pouze z jednoho účtu. Pokud budeš v používání více účtů pokračovat, bude další porušování řešeno v souladu s pravidly fóra.

Ještě doplním jednu věc k pravidlům Discordu, protože se zde opakovaně objevuje tvrzení, že k jejich porušení nedošlo.
    Pravidla není možné vykládat pouze podle toho, zda je v nich výslovně uvedeno konkrétní slovo nebo emotikon.
    • Rule 1 stanovuje obecná pravidla chování a zakazuje mimo jiné urážky, obtěžování a další nevhodné formy komunikace. To, že je určitý emotikon na Discordu běžně dostupný, samo o sobě neznamená, že způsob a kontext jeho použití nemůže být moderátorem posouzen jako porušení pravidel.
    • Rule 2 zároveň jasně uvádí, že Discord neslouží jako herní podpora a záležitosti, které spadají do kompetence Customer Support, je potřeba řešit prostřednictvím podpory hry.
    Posouzení konkrétní situace a případného porušení pravidel je následně na moderátorském týmu Discordu.

Vše bylo opětovně vysvětleno, a proto bude vlákno uzavřeno.

LOCK.

Locker tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.