Ohledně obrázků

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ❦Čοlεκ❧, 9/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Omlouvám se za obrázek vložený přes nepovolenou stránku (pictum), netušil jsem že pořád platí pravidlo 'pouze imageshack.' Vycházel jsem z článku Obecná pravidla chování na našem fóru, kde je napsáno:

Až poté jsem narazil na toto vlákno: http://cs.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=9006 ze starého fóra.
    Btw. koukal jsem se i na další fóra, kde jsou obrázky z tohoto a podobných serverů vkládány běžně..
    Chci se ještě jednou omluvit a poprosit kompetentní osobu o případné odstranění obrázků zde:
    Vtipy

Toto vlákno prosím po vyřešení uzamknout/smazat

Naposledy upraveno: 9/12/13
  2. Zafod

Zafod User

Tohle pravidlo má své opodstatnění. Asi to nejdůležitější je že Image obrázky nemaže. Bylo odzkoušeno více poskytovatelů této služby, ale všichni co ji poskytují zdarma po čase obrázky smažou.

Nicméně pokud najdeš nějaký Image, vytvoř v příslušné sekci návrh i s návodem jak ho používat. Myslím že to moderátoři ocení :).

Pak je tu ještě problém u menších poskytovatelů. Pokud jejich stránky zaniknou, mohou se tyto stránky stát například šiřitelem například malware. Osobně jsem se s tím setkal na starém fóru a bylo to celkem nepříjemné.

3. Korben

Korben User

211.gif
    ❦Čοlεκ❧ Máš možnosť nahrať obrázok priamo s počítača,tak ako som to urobil ja, inak musíme dávať pozor na to čo sa na fórum dostane. My sa tu snažíme chrániť užívateľov, to že to na inom fóre nerobia, je ich problém , ale my chceme mať fórum čisté.

4. Korbene a mohu se zeptat jak mám nahrát obrázek na fórum přímo z počítače? Zkoušel jsem to, ale jediný způsob na který jsem přišel je nahrát obrázek jako avatar a poté zkopírovat jeho URL, ale předpokládám že to jde i jednodušeji.. Bohužel na fóru jsem žádný návod k tomu nenašel.. Nebo je tato funkce dostupná pouze Administrátorům?
    Btw. Že se snažíte chránit uživatele velmi oceňuji a znovu se omlouvám že vám tuto snahu znesnadňuji..
    A díky Zafovi za odpověď

5. Logan

Logan User

❦Čοlεκ❧ skus si zmensit okno prehliadaca a potiahnut obrazok z plochy priamo do novej odpovede.

6. Bohužel, to jsem také zkoušel, okno odpovědi zčervená a napíše "Uploads are not available." (Nahrávání není dostupné...)
    ---------
    EDIT: https://board-cs.darkorbit.com//help/bb-codes - tady je něco o vkládání příloh, nicméně tlačítko tu nevidím a úpravou BB kódů mi to taky nejde zobrazit..

Naposledy upraveno: 14/12/13
  7. Logan

Logan User

❦Čοlεκ❧ skus este v novej odpovedi kliknut na Nahrat subor

Tahat obrazok priamo z plochy monitora mozu asi len moderatori a tak dalej

8. Ať koukám jak koukám, nikde takovou možnost na panelu nevidím.. :( Vyzkoušel jsem všechny funkce které lišta odpovědi nabízí ale ani jedna zřejmě nebude ta správná..
    EDIT: Můžu se zeptat úplně polopatě, jak tato ikona vypadá?

9. Logan

Logan User

upload_2013-12-15_0-10-31.png

Nuz neviem ja to tam mam medzi tymi 3ma okienkami odpovedat - nahrat subor - viac moznosti

Inac tuto fotku som urobil pomocou tlacitka print screen a potom ctrl+V vlozil sem

10. Ano, toto tlačítko mi tam chybí, takže funkce nahrávání přímo z počítače je zřejmě běžným uživatelům odepřena.. :) Takže myslím že záhada vyřešena..
    Btw. tohle už je mimo téma, možnost využívat konverzace mají také pouze administrátoři/moderátoři? :)

Naposledy upraveno: 14/12/13
  11. Logan

Logan User

12. Prosím, dejte pak vědět :) Bylo by fajn moci nahrávat animované gify a nepořizovat si kvůli tomu prémko na imageshacku..
    Btw. V té témě mne to už dříve zarazilo, že tam Korben uvedl tuto možnost kterou nikde nemůžu najít, ale v této soutěži to až tak nevadí, pořád je možnost vložení přes imageshack, když se nejedná o animace.. Max. to může být trochu matoucí :)

EDIT: chi, tohle je taky zajímavé: View attachment 276 ; View attachment 245
    HTML:
    [ATTACH]276[/ATTACH];[attach]245[/attach]

Naposledy upraveno: 15/12/13
  13. Sid

Sid Guest

Co je na tom zajímavé? BB kódů existuje spousta, záleží jen na provozovateli fóra, které povolí využívat.

14. Mne to zajímavé přijde, protože vůbec nevím k čemu je tato funkce užitečná..

15. Sid

Sid Guest

No je to přece k citaci přílohy, ale kde to použiješ mi tak nějak taky jasné není, obzvlášť když je možné citovat úplně celý příspěvek. Možná to má jen snížit zatížení fóra, přece jen všude tapetovat jeden a ten samý obrázek je jaksi náročné, stačí v citaci mít plácnutý pouze textový odkaz.

16. Korben

Korben User

Tak že možnosť priamo nahrať obrázok na fórum má len moderátor. Jedná sa o úložisko fóra. Hráči musia naďalej využívať možnosť uploadu cez povolenú stránku.
    [*ATTACH=full]276[/ATTACH] je vlasne BB kód uloženého obrázku , ktorého www adresa na fóre je https://board-cs.darkorbit.com//attachments/upload_2013-12-15_0-10-31-png.276/

17. Zafod

Zafod User

Mě se to zdálo divné, že by uživatelé mohli na fórum nahrávat obrázky :).

18. Korbene, děkuji, tahle odpověď mi stačí, nemám další otázky ohledně tématu :)
    EDIT: tak mám ještě jednu.. Přehled uploadovaných obrázků je někde na fóru dostupný?

Mimo téma snad jen na co slouží konverzace a kdo je může využívat...

19. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.