okradanie učtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem 88samo88, 24/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 88samo88

88samo88 User

Jeden hrač menom Venomous--- ma chce pravdepodobne okradnuť o účet.
    Píše mi že vraj by sme hrali spolu na jednom učte (mojom) a že mi zato naň da 340€ paysafecard... Napísal mi že je z Holandska a že by mi dal jeho telefonne číslo.
    Oznamujem vám to a neviem či by ste mu mali zato dať ban ale treba to vedieť..

Opakujem meno hráča
    Venomous---

2. Spartakus

Spartakus User

Ještě by se hodil server na kterém hraje a taky jak jste komunikovali (chat ve hře, nebo e-mail ve hře.) Pokud chat tak místnost a kdy... :)

3. 88samo88

88samo88 User

som snim stale na chate

a pisal že mal učet na ger1 šef plukovnik ale že on prišiel

a server sme GE1

Naposledy upraveno moderátorem: 24/4/16
  4. Spartakus

Spartakus User

5. Jessie

Jessie User

Ahoj

mrzí ma, že ťa nejaký hráč chce okradnúť ale netreba tomu veriť nikdy, nezabudni, že zdieľanie alebo predávaie účtov je porúšovanie VOP a hrozí ban na účet. Preto nikomu nezdieľaj svoje údaje, nikdy.

Z tvojho príspevku nevieme o koho sa jedná petože nick nám nestačí. Ak sa podobná situácia bude opakovať na chate, je potrebné vytvoriť nový príspevok v sekcii Chat, priložiť tvoje údaje o účete ako napr ID, nick, server. a najlepšie priložiť aj dôkazy o hráčovy a uvidíme čo sa s tým dá robiť.

Na teraz ťa upozorňujem, že netreba veriť hráčom, je to tvoj účet a nikoho iného, nik by nemal mať nan prístup aby sa nestalom že sa raz neprihlásiš na účet alebo tam budeš mať všetko rozpredané

Verím, že sa podobná situácia nebude opakovať, a nikdy nikomu svoj účet zdieľať nebudeš.

Prajem príjemnú nedeľu a hru.

Łïmïtlεşş tohle ocenil(a).
  6. 88samo88

88samo88 User

Ok.. ospravedlňujem sa zle som pochopil vetu hore a ja vypítal som si od neho ID... až teraz mi to došlo takže chat som radšej zatvoril a hrača si blockujem. Ďakujem za spatnu vazbu

7. *pursuer*

*pursuer* User

8. |Oromë|

|Oromë| User

9. Punisher

Punisher User

Autor temy dostal rady od kolegov ako postupovat, takze uzatvaram temu.

Uzavrete,LOCK!

-baghira2- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.