Návrhy Oprava P.E.T

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SKRlll[XD]ark_CZ, 23/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Uvítali by jste tuto změnu ve hře ?

1. Ano

96.3%
  2. Ne

3.7%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj jak jistě víte sposta hráčů už má sveho P.E.Ta a ne všichni maji Premium. Oprava peta je dost nákladná zvlášt u vyších levelů. A proto píšu tento návrh na opravováni P.E.T za Kupony na opravu. V okně P.E.T přibide ikonka. Při zničení peta máte možnost opravit peta klasicky nebo použít kupon. v Případě premium se pet bude opravovat zcela zdarma.

Výhody pro: hráče spousta hráčů toto uvítá, mnoho z nich mají 1000+ kuponu :) a kdo by opravoval peta za 350 i nekolikrat za den ? (palladium)

Výhody pro: klan ----
    Výhody pro: BP spokojenost hráču

Nevýhody pro: hráče ----
    Nevýhody pro: klany ----
    Nevýhody pro: BP programování

Omlouvám se za celkem chábé zpracování návrhu ale neudělal jsem si na něj moc času..

slime007 tohle ocenil(a).
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

S tym mas pravdu,ze kupony su takmer nevyuzite.Jedine ich vyuzijem raz za niekolko tyzdnov na opravu stihaciek,ale inak na nic.Ja som sice premium,takze pre mna by z toho neplynula vyhoda,ale hraci bez premia by to istotne brali.

3. Tak tohle je jeden z nejlepších návrhů, co jsem četl. Osobně mám skoro 4 K opravováků, využití téměř žádné, po tom co dali opravy zadarmo jsou kupony prakticky bezcenné. Pro mě osobně mají stejnou hodnotu jako xenomit, vždy když mi padnou v GG tak mě to naštve. Tento zlepšovák by jistě ocenilo hodně hráčů, co nemají premko. Super, za mě určitě ano.

4. martin144

martin144 User

super nápad sice ted si du premko kupovat ale třeba po změně bych už nekoupil

5. Taký nápad tu už bol ( teda ešte na starom foru), a prečo nemal ďalšie pokračovanie?

Inka ako zaviedlo BP opravu zadarmo, tak kupony sa len množia a množia, a ja by som to ešte potiahol ďalej.
    Napr. oprava pri najbližšej skokovej brane by stala 1 kupon, a oprava na miesti by stala napr. 2 kupony, pre tych čo maju premko, tak by to bol stale zadarmo

Inak máš ano

6. Kenny

Kenny User

Odpověděl jsis sám. Nové forum, nový začátek.
    a za 2) jak by jsi vyřešil to, že ten co nemá premko, a má málo kuponů, chtěl by platit urkem ?

7. Tak:
    Mám premko: neni čo riešiť opravuje kde chcem zadarmo.

Nemám premko:
    -oprava na zakladni stoji 0 urka
    -oprava pri porte alebo na mieste- stoji bud to Urko (neviem presne kolko, lebo mam premko), alebo jeden kupon na opravu (podla toho, čo si hrač vyberie)
    To iste aj u peta :D

8. Kenny

Kenny User

Dal bych tam možnost, že se dá buď opravit za urko, nebo kupon. (Možnosti na výběr)

9. Veď o tom tu cely čas hovorim, to iste aj u peta a aj u lode

10. Kenny

Kenny User

Jasně... Sorry, dnes jsem se nějak špatně vyspal....
    Ale zase k tématu. Bylo by to dost dobré, já bych to ocenil..)

_M-A-R-T-I-N_ tohle ocenil(a).
  11. Crystal

Crystal User

suhlasim pre slabsych by to bolo lepsie..som sice premium takze ma to netrapi

na starom fore som navrhoval aj oprava Modulov povedzme za 5 poukazok 1 modul...lebo niekde su uz asteroidy aj pol roka bez zakladne pomaly....je to strasne, proste ja sam mam modulov na niekolko zakladni ale nebudem to tam davat o potom davat 20000 u za opravu

ale BP to nezvedie..a viete preco? oprava modulov a pet za uridko sa = vacsi nakup uridia alebo premium...cize tu ide o prachy nie o to aby sa mali flaxaci dobre

12. Kenny

Kenny User

Flaxáč, FEG, FULL, atd jsou jen pojmy...
    Pravá síla je v pilotovi. Je oprava za urko ? Nebudu to používat, výjmečně, nebo si na to vydělám..)

Naposledy upraveno: 24/1/14
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.