otrava

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem forever-aegis, 22/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, já jsem tu z jiného účtu, chtěl jsem oznámit, že na serveru cz2, z firmy vru mě v jednom kuse střílí hráč vlastní firmy se jménem »†«SΞXY†BRUTΛζ滆«, jenom proto, že jsem mu "kradl jeho cubikony," nevím jestli je to normální nebo ne, ale podle mě ne, nic jsem mu neříkal, on mi nic neříkal..

Furt mě otravuje a nemůžu vůbec lítat, nemůžete s tím něco udělat??

2. Kenny

Kenny User

O tom to tato hra je... Střílení.)
    Nestřílej mu do cubů, taky tě nechá.
    Pokud si na tebe došlápl, pozvi si kámoše, a dejte mu lekci.)
    Na foru se toto neřeší.

3. no, dobře, já jsem si akorát nebyl jistý tím, jestli je to normální takhle mezi vlastníma...

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Ak do teba striela ako prvy,tak za odstrel vlastneho dostava minus cest a ta sa kazdym odstrelom navysuje az kym sa nedostane do minusu a to bude mat mensi dmg a taktiez oznacenie tercik,cize ho mozu za kladnu cest strielat hraci z vlastnej firmy.Odstrelovat ta samozrejme moze,nie je to proti pravidlam.
    Nazov nic nevypoveda o obsahu temy,takze uzatvaram.

Zatvorene,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.