paměť

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -*HNILUS*-™, 11/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cau chci se zeptat jak je mozny ze mi zacala z niceho nic dost rapidne stoupat pamet která je vyuzivana hrou . Komp mam dobrej internet taky dřív mi to vůbec nedělalo ale ted každých 10 minut musim davat relog protože porty najedou zacnou bejt strasne pomaly a pamet se zvysuje jako blazen az nekam na 600 mb jinak mi hra jede na 61 fps.

2. Korben

Korben User

Máš nastavené úložisko?

3. Jasne zacalo mi to delat po tom 3D update ale jedu 2D. Nevim cim to muze byt

4. Korben

Korben User

No niečo v PC budeš mať, čo ti ho spomaľuje. Skús sa pozrieť na správcu úloh a pozri sa čo všetko ti beži na pozadí , čo tam nemusí byť. Lebo aj to spomaľuje PC. Správca sa dá spustiť kombináciou kláves Ctrl + Shift +Esc.

Edit: 12.08.2015
    Ako som sa dnes na CZ chate, od autora dozvedel že sme tu k ničomu a podobne, alebo rovno citujem.

Nikde som ťa neodoslal na bibliu a práve naopak, snažil som sa ťa naviesť najprv na kontrolu PC. No keď že sme k ničomu, tak ti teraz názorne ukážem čo by som mal v tomto prípade urobiť.

------------------------------------------------------------------------------------

Fórum slúži na informácie a diskusiu k hre. Pokiaľ nie su hlásené globálne problémy , prípadne nie sú problémy priamo na serveroch BP, riadime sa VOP.

9.3.1 Společnost Bigpoint poskytuje hry resp. služby k užívání online prostřednictvím webového prohlížeče. Software, který je lokálně požadován v počítači uživatele (zvláště operační systém a webový prohlížeč, příp. také pluginy jako Flash nebo Java) společnost Bigpoint neposkytuje ani neinstaluje. Stějně tak k nim společnost Bigpoint neposkytuje žádnou podporu. Uživateli přísluší udržovat počítač ve stavu, který umožňuje užívání her provozovaných společností Bigpoint. Společnost Bigpoint tudíž neposkytuje ani technickou podporu při instalaci lokálně požadovaného softwaru.

Môžeš si prejsť rady umiestnene na fóre.
    Co dělat když mi nejde hra?
    CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče
    ...........................................................................................................................

Chcel si to takto ?
    Nech sa páči.

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Naposledy upraveno: 12/8/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.