PC na hru?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem sтяapo, 14/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sтяapo

sтяapo User

Dobrý deň.
    Mam taky problém že mam PC:
    procesor: Intel Mobile Core 2 Duo T7250 @ 2.00GHz Merom 65nm technológia
    graficka karta: 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS (HP)
    RAM: 2,00GB Dual-kanál DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
    základna doska: Quanta 30D2 (U2E1)
    operačný systém: Windows 7 Ultimate 64-bit
    disky mam zaplnene cca do polovice

.... myslim že sa čudujete že Vám to tu píšem ale chcel bz som poradiť .... Mam notebook... mal som 32 bytový systém mihra lagovala po cca 32 minutách hrania .... rozobral som ho , vyčistil som chladič a mal som zase pri spustenej hypercam 2 60 FPS bez lagov (vtedy sa mi prehrieval ) ... som mal problem s PC nedavno že som cez vratenie systemu vratit OS 45 dni dozadu a akosi sa mi to poruchalo tak som musel preinstalovat OS ... preinstaloval som rovno na 64 BIT ... od vtedy mam dost velke lagy a chcem dat PC dokopy ... môže to bYť tým že mam 2 GB pamäť RAM?? prosim moderatorov aby ma neposielali na link "minimalne požiadavky na hru" ale na požiadavky na hru na plinulé hranie (to uz ani pozadie mapy nespúsťam).... ďakujem za rady....

PS: Internetom to nieje že mam lagy .. u nas je jediny poskitovateľ netu čiže mame cela dedina rovnaky net a kamaratovi čo ma komp dokopy za 2 000€ tak ma vždy 60 FPS na paladku na najvyššej grafike

Ja...

Naposledy upraveno: 14/12/13
  2. Zeus

Zeus Guest

Na odpověd musíš počkat,až dorazí naši odborníci z fora,tak měj prosím strpení

3. sтяapo

sтяapo User

ok :D inač kto sú ty "odborníci" ? :D

4. Zeus

Zeus Guest

Korben,Sid, Kubino
    Leon,Belgam

5. Leon

Leon Guest

No podle mých zkušeností jde o toto, tím že tam nainstaluješ 64 bit systém, nezabráníš přehřívání. Navíc nejsem si jist, jestli ti to PC pobere. Měl jsi tam před tím 32 bit, takže bych se vrátil k tomu.
    Další věc, pokud máš možnost místo Ultimate dát jem profesional, taky to bude podle mě lepší. mám to odzkoušené na stolním PC a nejlíp mi chodí právě ty Profesional.

6. sтяapo

sтяapo User

Ahoj leon .... takže ja viem že tým že nainštaloval som 64 bit že som nezabranil prehrievaniu vieš predchadzajuci majiteľ sa onho veľmi nestaral a bolo vo ventilatore veľa prachu .... vyskúšam to s tým profesionalom .... mamm taku možnosť len som myslel že s Ultimate to pôjde lepšie lebo je to "herný" OS .... a nevieš nahodou či to nemôže byť pamäťou RAM? .. momentalne mam využitie CPU 28% a RAM 81% ...
    ---------------------------------------
    poradi niekto :)

Naposledy upraveno moderátorem: 14/12/13
  7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

8. Leon

Leon Guest

Ano i pamětí to může být, koukám, že tam máš 2.00GB DDR2, ale na grafice jen 128MB, a to si myslím, že pro hru je dost málo. Já osobně mám 4.00GB RAM a 1GB grafiku, ale to je na stolním PC. Je to na zvážení, jestli zvednout paměti nebo dát jinou grafiku.
    Ale tohle je můj názor, může být i jiný náhled na danou věc od někoho, kdo se tomu opravdu intenzivně věnuje.

9. Sid

Sid Guest

sтяapo napíši ti jen jedno, tvůj notebook je na samých hranicích minimálních hardwarových požadavků na hru. Tento stroj bude vždy vykazovat problémy při hraní DO a operační systém to opravdu nezachrání.

Tento stroj pojede vždy na plno při zapnutí hry, jak dlouho tuto zátěž vydrží než-li začne vkládat prázdné procesy do fronty, aby si trochu ochladil procesor a ostatní střeva nejsem schopen odhadnout, ale podle mého to bude jeden z těch větších problémů.

Paměť RAM jde nějakým způsobem řešit, dá se dokoupit případně vyměnit patřičný modul, ale problém je u grafiky a procesoru. Další brzdou jistě bude 5400 otáčkový HDD disk.

podtrženo shrnuto, tento stroj je dobrý na prohlížení internetu, psaní emailů, občasné přehrávání DVD a hraní her vydaných před rokem 2006.

10. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.