Pet - Kamikaze

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ★»BlizzarD«★»AlonE«★, 1/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,
    celkem často se mi stává že při použití kamikaze zničené NPC prostě zmizí a odměna nikde .. u cubikonů je vše v pořádku ale u mk a sibelonitů je to tak 30% případů.
    Občas se mi to stává i na pirátech.

Ono to vypadá jakoby to systém nebral jako NPC zničené mnou.

Server je CZ3 a omluvám se pokud tu je podobné vlákno .. nenašel jsem.

2. Sid

Sid Guest

Ono je to spíše na server moc dat v jeden okamžik a proto se ti nic nepřipíše.

3. Možná že jo, ale proč to vypíše i 25 NPC na X-2, ale třeba na X-5 to někdy neveme ani 4 NPC.

4. Sid

Sid Guest

A proč je na X-2 pět hráčů a na X-5 40? Třeba :)

Že by to na to mělo vliv? Já bych řekl, že jo.

5. No X-5, stejně jak X-2 je věčně prázdná .. popřípadě je tam do 10ti hráčů, a výjimečně i více.

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

★»BlizzarD«★»AlonE«★ - neviem sice ako si hladal,ale vlakno ohladne PETa uz predsa je : Diskuze FAQ: P.E.T. 10
    Za pomoci kamikadze ti nemusi pripisat vsetky NPC do odmeny a preto sa ani neodporuca na riadnych mapach ani v branach znicit pomocou neho NPC.Poskodzovat NPC pomocou neho je fajn,ale pri zniceni moze nastat tento problem,ze ti nepripise odmenu.

Duplicita,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.