PEt nebo SB?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -*PitrasCz*-, 29/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj. Chtěl bych se zeptat jestli by se mi více vyplatil pet nebo SB. Moje výbava: 20 LF3,2IRISKY-zbytek flax,16 Nej štítu, 12 SB. Počítal jsem to a vyšlo by to na 2 SB a půl. Takže si nejsem teď úplně jistý jaká je nejlepší volba. Nebo jestli je vhodnější ještě nějaká jiná, byl bych rád za radu. Děkuji.

2. Čo je SB? :D

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

°~ĐaViĐ~° - SB-studijní body
    -*PitrasCz*- - Investoval by som do PETky,kedze ta je velmi dobra vec pre kazdeho hraca a trva dlhsie kym ju vyexpis na 8.lvl,aby si mohol kupovat a pouzivat mechanizmy/protocoly na 3.lvl do nej.
    SB je sice dolezite na 18 SB do hustoty stitu 5/5,ale ako som pisal dlhsie trva vyexpenie PETa...

Naposledy upraveno: 29/12/13
  4. Presne tak toto rozhodovanie som mal aj ja a kúpil som si P.E.T a dobre som aj urobil. Oplatí sa to, ale počkaj si radšej ešte týždeň lebo sa budú zväčšovať aukcie možno že tam bude aj P.E.T, a keby tam bol tak radšej tie SB.

5. Jako hráči s dvěma iris bych doporučil SB, PETa jen tak neuživíš.

6. Logan

Logan User

Keby som mal ja len 2 iris tak o PETke ci SB ani neuvazujem kym by som tie iris nemal 8

7. Logna co by jsi mi teda doporučil koupit?

8. Irisy vydražíš.

9. Tojo. Mam na účtě 168 mega takže 1 iriska snad bude. NA cz1 se draží za moc. Jinak asi si teda koupim ty SB a nebo si budu šetřit dál a pak uvidím. Děkuji za rady

10. aj 3 lebo ja som ich dražil za 47 - 53mega všetky

11. Logan

Logan User

-*PitrasCz*- ja by som setril, SB ci PET mozes kupit kedykolvek, najprv by som poriesil iris potom full lf3 - stity - pohony
    pocas toho by som nazbieral nejake to uridium a ak mas premko tak mozno ten PET ak premko nemas tak oprava PETa pri zniceni ta bude stat dost nehovoriac o tom ze do PETa ti treba nejake tie mechanizmy ci protokoly a taktiez palivo, vsetko to stoji uridium.
    Ak kupis spominane 2 SB tak podla mna z tych 2 bodov nic nemas je pravda ze casom dokupis dalsie ale to je vsetko o tom ako casto hras kolko U nahras alebo kupis.

12. oki diky za radu. Jinak hraju cca 3-4 hodiny denně, ale jak kdy. Jinak někdy si posílám někdy ne. Právě že dnes jsem si chtěl poslat 2x SMS dnes na MHH. Takže budu šetřit urka do doby než budu full iris a pak to už nějak pořeším. Díky lidi za rady.

13. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.