Platba špatně zadané číslo

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Anubis87, 24/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Anubis87

Anubis87 User

Zdravím,

jsem tu novej a nevím kam jsem to měl jinam napsat, potřebuju radu, včera jsem si koupil jednu z těch starejch lodí a 25% slevy na Uridium itemy, ale spěchal jsem a zkopal jsem to číslo, místo do komentáře jsem to zadal jako variabilní číslo, nemám prachy zpět ani věci co jsem koupil co mám teď dělat prosím ?

děkuji předem za odpověď a radu

torenxx

2. Foяmi

Foяmi User

Pokud jsi platil převodem, tak může trvat i několik dní dokuď se ti zboží nepřičte. Proto bych ještě počkal.

3. Anubis87

Anubis87 User

Citát zmazaný.
    no ono když něco kupuješ je tam napsaný "Jestliže vynecháte popis platby, Vaše platba bude neidentifikovatelná" tak to řeším co nejdřív aby to nesmáznuli ze stolu ...

Naposledy upraveno moderátorem: 25/8/15
  4. Korben

Korben User

My s platbami nič nemáme, od toho je platobná podpora, avšak oni nemusia ešte nič mať. Prevod môže trvať aj 5 dní. Inak pri používaní bankového prevodu, si vždy kontrolujem všetky údaje a až potom potvrdím platbu. Nakoniec budeš za tvoju chybu, obviňovať niekoho iného.:rolleyes:

Predchádzajúce príspevky sa necitujú, je predsa jasné na čo reaguješ.
    Jak správně přispívat na forum?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  5. |Oromë|

|Oromë| User

Anubis87 To treb riesit cez platobnu podporu a ta ide mimo nas.

Ak si to prevadzal len vcera, tak platba sa urcite este len spracovava a BP ju este neprijalo, to trva vzdy minimalne 3 dni. Takze pockaj cca 4 dni a ak ti nenabehnu zakupene balicky alebo peniaze spet na ucet, kontaktovat platobnu podporu, ta by ti mala vediet pomoct. Kontaktní formulář - platební systém

6. Anubis87

Anubis87 User

už je to 9 dnů a pořád nic takhle se okrádaj lidi

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Anubis87 četl jsi co psali kolegové výše? Jinak ty uděláš chybu a viníš někoho jiného? To nemyslíš vážně že ne?

8. Korben

Korben User

Anubis87, Rieš si to pre mňa za mňa na lampárni. Pre tvoju chybu si dovolíš niekoho nazývať zlodejom? o_O
    Rieš si to kde chceš.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.