Počet brán

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem †»Ş•ň•į•ς•κ•Ξ•®•Ş«†, 25/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte. Chcem sa spýtať. lde májdem v štatistike koľko a aké GG som prešiel?
    Diki za odpoveď.
    Snickers

2. -baghira2-

-baghira2- User

Úplne postačí ísť na hlavnú stránku po prihlásení sa do hry a kliknúť na Galaktické brány.
    Potom klikneš na bránu Kronos a vieš presne: koľko a aké GG si prešiel.

3. Áno, o tom viem, avšak som nazad po 6 rokoch a chcem vedieť, ktoré mi ešte treba :D v kronose mám všade 0

4. ZOHAN

ZOHAN User

Zkus kliknout na hlavní stránce na záložku : hodnocení?
    Potom kliknout na žebříčky GG a potom hezky pohledat?
    https://ctrlv.cz/awfI

5. -baghira2-

-baghira2- User

†»Ş•ň•į•ς•κ•Ξ•®•Ş«† Ak máš v kronose všade 0

Napríklad: Alfa 0/4, Beta 0/3, Epsilon 0/4, Lambda 0/5 a podobne.
    Tak ich bohužiaľ musíš robiť odznovu a kompletne všetké zaradom.

ZOHAN: †»Ş•ň•į•ς•κ•Ξ•®•Ş«† písal, že je nazad po 6 rokoch.
    Tak ako si má pamätať po 6 rokoch, koľko GG vlastne prešiel ?

Tvoja rada je veľmi dobrá, ale pre neho zdĺhavá, zhruba na 1 hodinu ..
    Ktovie či má až toľko veľa času na hru? A či nemá na zajtra povinnosti?

6. ZOHAN

ZOHAN User

Tak mi laskavě vysvětli ''zdlouhavě'', co vlastně ten hráč chce vědět, když na tvou ''sQvělou'' radu napsal toto :

7. -baghira2-

-baghira2- User

Netvrdím že Tvoja rada je zlá.

Len to, že vyhľadávanie cez rebríčky GG, je neskutočne časovo náročné. To je všetko.

Chyba asi vyskočila niekde inde. Preto by ma zaujímalo: či je možné, aby sa po 6 rokoch GG zresetovali na nulu a prečo?

A možno ide o hlbší problém, ak už hráč pred 6 rokmi robil GG. V tom prípade, by mal skôr poradiť moderátor. No offense.

8. Ide o to, že som robil niektoré brány kedysi. Chýbaju mi 3 krúžky zo 6 vedla mena. Tak chcem vedieť, ktoré mám klikať a prechádzať, aby sa to skompletizovalo :)

9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Pokial si robil tie brany skor nez prisla do hry brana kronos, tak je jasne, ze tam mas 0. Pisal si o Kronos, tak si sa hned mal vyjadrit, ze ti ide o tie kruzky a chces vediet, ze ktory kruzok, je za ktoru branu. Podla umiestnenia kruzku sa da zistit, ktoru branu si spravil.

10. -baghira2-

-baghira2- User

dobrý odkaz je tu: Galaktické Brány Je tam aj tabuľka na priemerný počet Extra energií pre postavenie brány. post #16

Problémom však budú brány: Alfa 0/4, Beta 0/3, Epsilon 0/4, Kappa 0/2 a Lambda 0/5

To že má krúžok za Alfu, Betu, Epsilon a Lambdu; ešte neznamená: že alfu má 4x, betu 3x, epsilon 4x a lambdu 5x.
    Ono nestačí: že hráč ich raz robil, keď Alfu Betu Epsilon a Lambdu nepozná koľkokrát už má & Kronos ich neukazuje.

To už je dosť pálčivý problém. Hlavne ak: má za tieto brány krúžky, ale nemá ako zistiť, koľkokrát už tieto brány splnil.
    A koľko mu k tomu, ešte chýba. Pretože 1x alfa, 1x beta, 1x epsilon a 1x lambda asi stačiť nebude. Alebo sa mýlim?

Punisher myslel som, že mu oveľa profesionálnejšie poradíš. Ako sa dopátra ku pravde, koľko a aké GG už prešiel.
    Keďže si to nemá ako zistiť a viachodinové pátranie v Rebríčkoch GG, ho len úplne zbytočne zdrží, od hrania v GG.

†»Ş•ň•į•ς•κ•Ξ•®•Ş«† skús dodať screen všetkých 6 krúžkov, ktoré máš vedľa mena. Potom Ti snáď lepšie poradia.

zatiaľ malá rada, ako som si tie krúžky u mena zapamätal:

vľavo hore epsilon, uprostred hore delta, vpravo hore zeta.
    vľavo dole alfa, uprostred dole beta, a vpravo dole gamma.

11. Punisher

-baghira2- - profesionalne? Poradil som mu, ze pomocou ziskanych kruzkov sa da zistit, ktory ma za ktoru branu (tym padom zisti, ktore brany mu ostava spravit na ziskanie ostatnych kruzkov a neskor korunku) a to je dostatocne rychly sposob. Tak tu nepis nezmysly a bud este rad, lebo za starych cias by ta body neminuli za nezmyselne upozornovanie clena timu.

12. -baghira2-

-baghira2- User

Punisher tak prepáč, ospravedlňujem sa. Zbytočne a nezmyselne upozorňovať člena týmu, už nikdy nebudem..

Časy sa menia. Stále treba zachovať v sebe aj trocha ľudskosti a prihliadnuť nato, čo daný hráč píše a v akom slova zmysle to píše.

13. Prepáčte, možno som sa hneď mal vyjadriť, že to chcem kvôli krúžkom. Tu je obrázok. O kronose som ja osobne nič nepísal, ale hráč, čo reagoval na môj príspevok. Nehádajte sa, páni :)
    https://ctrlv.sk/yQYL (neviem prečo mi nechce cez vloženie URL dať správne obrázok :([​IMG]

14. -baghira2-

-baghira2- User

15. Punisher

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.