Pocta :-)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RaganuS, 6/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RaganuS

RaganuS User

Kdy už bigpoint přestane používat bugi ! Bigpoint už nemůže banovat za botičky tak dávaj do hry bugi schválně aby mohli banovat za zneuživaní bugu !CHudák luky kvůli vám kdysi dostal banána.Když sem se podíval na jeho video na youtube tak sem žasl,on je borec ve všem má pravdu a jěště umí být důvtipný to vi admini a moderátoři neumite být.A belgam to je takové paráko které bych napích na tu nejviší horu světa :D a dal tam tu nejmenší vlaječku světa,že by ani bota nerozeznala že tam něco je.Tohle je uplně stupidní :D dole máte postup jak se dostat k videu a popřípadě dát like :) pokud se teda belgam nebojí a post nesmažou ze strachu :D

PS: yutube/luky ban/vzaz pro belgama

2. PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  3. Jeřen

Jeřen User

Tak jsem vzhlédnu nějaké to video Lukyho. Nevím kde soudruh udělal chybu, ale zajímalo by mě proč nemá na videu kurzor myši? Koukal jsem do nastavení a nějak mi to nejde bez kurzoru. Asi je něco špatně?

4. Dámy a pánové... Já bych zavedl pravidlo že DarkOrbit od IQ větší jak 50.. potom by tady nebyli lidi jako RaganuS :rolleyes:

Naposledy upraveno: 6/12/15
  5. Hypercam to myslim umel, skryt kurzor v nahravanem videu - jen nevim, jestli se dneska jeste pouziva, nebo zda to umi i jiny programy. Kazdopadne kdovi proc to vypnul, bud se mu zdalo ze to video "rusi", nebo nechtel neco ukazat :) Nevim, hrace neznam a na nejaky videa se mi fakt koukat nechce :D

6. Drift1

Drift1 User

RaganuS-ty si asi nevidíš dál než do svého nosu na to co tam zustalo z povětrnostních vlivu..jsi jen bezvýznamné dítě..kdyby si byl významný nepíšeš tu blbosti a pořádně se učíš český jazk ve škole...tvoje téma-vzkaz pro belgama-tomu jen nasvědčuje.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nemá cenu ani komentovat, v některých případech nepomůže ani elektrický šok..:rolleyes: [​IMG]
    LOCK!

Charlie a Little_Tali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.