Podpora Pomoc, bugnuty v brane

Diskuze na fóru 'Technické dotazy' zahájená uživatelem -Kaperko-, 18/12/25 v(e) 4:43 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kaperko-

-Kaperko- User

ID 96882923
    Server GE6

mapa Command Hall (Astralna brana)

Po skoceni do Astralnej brany (omyl, chcel som ist labyrint), sa mi nenacitala obrazovka. Vidim ikonky, kontakty, skupinu atd. Nenacitala sa mi ale lod, ani objekty na mape, teda hlavne portaly cez ktore by som sa dostal naspat

Skusal som to na Linuxe cez klienta, vo windows 11 aj cez unity aj cez klienta, premazal som cache, vycistil, restarty klientov aj PC, vsetko s rovnakym vysledkom. Som tam na mape, nic ma nemoze znicit, nikam nemozem skocit, nedokaze ma odhlasit, nedokazem zmenit hangarovu halu, nie je riesenie.

Linux Mint // Windows 11
    Intel core gen 11th i5-11400H @2,7GHZ
    Ram 32 GB
    nvidia rtx 3050
    LTE pripojenie, of Wifi kabel

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

-Kaperko- mrzí mne to, ale zde na fóru hry ti už nemáme jak poradit, podle toho co jsi vše zkoušel.:(
    Budeš si muset napsat na podporu hry. Jen tě upozorním od 17.12. musíš psát na podporu hry pouze anglicky a nebo německy, jinak tvůj požadavek nebude řešený.

-Kaperko- tohle ocenil(a).