pomoc s platbou přes paysefcard

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem →[*WARRIORS2*]←|CZ|, 7/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chci se zeptat mám zakoupenou paysefcard 4 krát po 100 kč a chci stím zaplatit částku 365, ale jakmile dam zaplatit přes paysefcard a dám možnost vložit více kodů naskočí mi možnost jen 3 a já potřebuji 4 nevíte jak to udělat?

2. Korben

Korben User

3. já jsem to četl ale nikde jsem nezjistil to co jsem potřeboval to jsou staré fotky kde je možnost zadání vice kodů, ale teď automaticky naskakují jen 3, a já potřebuji abych tam mel 4 a nevím jak to udělat a v návodu jsem to nikde nedočetl.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/2/14
  4. Korben

Korben User

Ak to nejde, tak o viacnásobnej ponuke sa informuj na stránke paysafecard .

5. Zafod

Zafod User

Ještě nedávno tam těch políček bylo víc, já bych zadal ty tři kódy a myslím že další políčka ti vyskočí, jelikož budeš mít málo.

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

→[*WARRIORS2*]←|CZ| - ked chces platit pomocou PSC,tak ti vyskoci take mensie okienko a ano len 3 kody tam mozes vlozit,preto to okno musis maximalizovat,aby sa ti dalo viac kodov zadat.Daj vediet,ci ti to ide.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.