Prečo zrazu predávam promerium o dosť menej?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Pᗣᗧ•••Nαrcis••, 10/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte mám vážny probdlém čo som si teraz všimol,
    pred 2 dňami som ešte predával promerium za takmer 700 kreditov, a dnes zrazu si všimnem že za 614??

Nechápem ako sa to mohlo stať, cti mám viac ako 100.000, vlastných nezabíjam ani nič.. Prosím o preverenie čo sa stalo, ďakujem.

[​IMG] 160998322

2. »vojta«

»vojta« User

nepřestoupil jsi k jiné firmě? tím ztratíš půlku cti

doporučuji přečíst čest a její důsledky máš tam i kolik cti potřebuješ na zvýšení ceny určité rudy o 1 kr

3. nie neprestupoval, nerobil som nič čo česť zníži

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Pᗣᗧ•••Nαrcis•• - na predaj surovin vplyva viac faktorov.Je to cest ako bolo spomenute,dalej to je vyhrou v roznych akciach ako bol napriklad boj o vplyv atd...kedy hrac ma navysenie pri predaji rudy,pripadne ked predava rudu cez PETov obchodovaci mechanizmus alebo na mape 5-2.

5. ešte som si všimol že už nedostávam 10% bonus.. napr. mal som vždy z bonusovych boxov 1,100kreditov, 110 uridia, 55 uridia.. a zrazu 100, 50, 1000... niečo sa mi asi "vyplo" ale neviem co, premium mam az do 11.5

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

To bude tymto:FAQ - Boj o vliv

Po skončení soutěže, obdrží každá firma na celý týden bonus na čest a zkušenost založený na tom, jak se umístí v celkovém žebříčku boje o vliv ( maximálně 15%).

Vítězná firma obdrží navíc 10% bonus na prodej rudy a na obsah v bonusových boxech.

Tyto bonusy se budou po dobu jednoho týdne sčítat s ostatními dosaženými bonusy.

Avsak tyzden uz presiel od skoncenia.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.