Přeložení účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem █☼Wy®u$32yec☼█[≈R√≈], 13/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Podporo. Chci se zeptat. Je možné přenést účet na jiný server? Chtěli bychom s přítelkyní hrát na jednom serveru. Díky za zodpovězení.

2. Korben

Korben User

Toto je fórum, nie podpora, no aj tak účet nieje možné preložiť.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. ZOHAN

ZOHAN User

Já bych tuto možnost do budoucnosti nevylučoval, protože fungující script banuje hráče co hrají nepoctivě a hráčů ubývá.
    V minulosti se taky tvrdilo, že servery nejdou spojit a nakonec to šlo. Třeba po nějakém čase zase ubyde mnoho hráčů a zase začne nové spojování a třeba se i nakonec potkáte na stejném serveru.

Juráás tohle ocenil(a).
  4. Punisher

Punisher User

ZOHAN - osobne predpokladam, ze chcu hrat uz teraz spolu a nie cakat mesiace alebo roky aj to bez istoty, ze sa budu spajat servery a ci prave ich by spojili ;)

*pursuer* a -baghira2- tohle ocenili.
  5. ZOHAN

ZOHAN User

Já bych začal hrát úplně znovu s tím novým kuponem. Je to větší zábava dostat takové vybavení do začátku a dneska bude helix s olejem zase.Pokud nejsou zcela ultra full.

Juráás tohle ocenil(a).
  6. omlouvám se, psal jsem rychleji než myslel =D No, to je škoda. Každopádně já už jsem docela daleko, přítelkyně začíná a nějaké prachy jsme nastrkaly do hry. Ale já hraju na CZ2 a to přítelkyně na výběr nemá. Nebo jsem to přehlédl?

7. Punisher

Punisher User

8. Super, tak to jsem našel. Děkuji za rady. Bude muset začít znovu

9. Punisher

Punisher User

█☼Wy®u$32yec☼█[≈R√≈] - zamalicko ;)
    Ak zacina znova, tak moze vyuzit kupon, ktory obsahuje vela predmetov a taktiez aj lod Venom, cize nebude musiet postupne ziskavat vybavu pomaly :) Prispevok, kde sa dozvies viac o kupone a co nim ziska sa dozvies TU

10. Arya

Arya User

Téma je zodpovězeno, tak jej uzamykám a přeji hodně štěstí ve hře :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.