Premium, dotaz.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RobPol, 10/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Zdravím,
    chci se zeptat, jak to je s prémkem...
    Koupil jsem prémko na měsíc, po měsíci se samo zruší, nebo se automaticky prodlouží o další měsíc, jako to je u zdvojnásobovače (Předplatné.)
    Jelikož to mám přes plat. kartu, nerad bych aby mi to strhlo dalších cca 150,- kč za prémko.
    Tedy musim zrušit v sekci předplatné předplatné prémka, nebo se to samo zruší, a já bych musel znova prémko kupovat.
    Předem díky

2. Altlantis

Altlantis User

Zruší se ti to automaticky.Pokud to sám neprodloužíš tak ho budeš mít pouze po dobu po jakou sis ho koupil

3. U měsíčního předplatného není funkce automatického prodloužení, ta funguje až u půl ročního. Nicméně ani tam samozřejmě není problém to prodloužení zakázat.

4. jelitko123

jelitko123 User

me by zase zajimalo,poslal sem si prave ted zdvojnasobovac pres online banking a nic mi neprislo,divne,u jine hry mi to funguje i o vikendu a tady cekam hodinu a porad nic

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

jelitko123 a jakou to ma spojitost s timhle tematem? Jinak zkontroluj si jestli platba probehla a penize odesly.

6. jelitko123

jelitko123 User

platba ceka na zpracovani, coz je divne,nikdy se mi to nestalo

7. Altlantis

Altlantis User

Tak počkej do ponděli a uvidíš.jinak si zkontroluj zda si vše zadal správně a zda máš dostatek financí :)

8. jelitko123

jelitko123 User

kontroloval sem to 100x a posilam to porad stejne i o vikendu a najednou to nejde

9. Altlantis

Altlantis User

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

jelitko123 tak zřejmě budeš muset počkat až se platba zpracuje, protože balíček se ti nepřipíše dříve než BP obdrží platbu.

11. RobPol

RobPol User

dobře, děkuji můžete LOCKnout :D

12. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.