Problem pri pridani hraca do kontaktov

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Archa, 25/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Archa

Archa User

Chcel som si pridat niekolko hracov do kontaktov Mail - Nova zpráva ... je tam na to tlacitko + a to nefunguje = po zadani nicku a kliknuti na + mi nikoho do zoznamu neprida.

Preto by som bol rad, keby to niekto kompetentny opravil.

A podla mna je nelogicky umiestnene, spravne ma byt priamo v zalozke Kontakty ...

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Do zoznamu kontaktov si môžeš pridať toľko hráčov, koľko chceš. Môžeš tak urobiť viacerými spôsobmi:

1. Zobraz si profil konkrétneho hráča a pošli mu žiadosť o priateľstvo.
    2. Zadaj prezývku hráča do vyhľadávacieho poľa na karte Kontakty a potom kliknutím na symbol plus pridaj hráča do zoznamu kontaktov.
    3. Kliknitím na meno hráča otvoríš jeho menu. Kliknutím na symbol obálky môžeš hráčovi poslať správu.
    Tymito sposobmi by to malo ist,ale funguje to,len ked posles niekomu priatelstvo a potvrdi to alebo naopak.Dalsie dva sposoby sluzia len na pisanie,ze hracovi mozes skusit napisat,ak nema blokovane posielanie sprav,Takze zatial vyuzivaj ten funkcny sposob pridania priatelov do kontaktov.Samozrejme my na opravu chyb priamo v hre opravnenie nemame,len nahlasit chybu.

3. Archa

Archa User

oki, vdaka aspon za nahlasenie ;)
    myslim ze niet co dodat.

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.