Problem s emailom

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by *L*I*K*E*, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Saruwkaz

Saruwkaz User

Mohu mít dotaz? Měl jsem v minulosti účet na stejném e-mailu, jako mám svůj nynější, akorát jsem hrál z jiné IP (měl jsem jiné PC, adresu i poskytovatele internetu). Tím myslím, že jsem komunikoval i s podporou hry a tím pádem by měli mít e-mail v evidenci. Účet mi permanentně zablokovali z důvodu používání podpůrných programů. Na Scandinavii.

Pokud by se mi něco stalo s mým nynějším účtem, tak už na mne BP kouká jako na zmetka, nebo nový účet znamená čistý štít? V případě, že na něm nebyly porušovány pravidla hry a podpora mne netrestala? Například na tom účtu výše uvedeném mne několikrát potrestala před permanentní zablokováním.

Jenom mne to zajímá. Zatím jsem nic neřešil s podporou. Nepotřeboval jsem. Vše mi šlape tak, jak má. Ale nerad bych, aby se pak BP ke mě stavěl zády. :) Děkuji.

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Saruwkaz - pokial na ucet dojde k poruseniu pravidiel, tak je o tom na danom ucte samozrejme aj zaznam. Pokial nie, tak sa nemas coho bat. Nad inym netreba spekulovat ;)

Kedze sa uz autor viac neozval, uzatvaram. LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.