Problém s klikaním galaktické brány

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem brzo100, 26/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. brzo100

brzo100 User

mám vyklikanú alfu do bety my chýba cca 10 dielov a do gami 2
    keď som mal multiplikátor na 2 a použil som ho napísalo my presne toto :
    "Bylo vyrobeno 0 následujících stavebních dílů pro bránu :
    Místo toho bylo vyrobeno:
    200 střel typu MCB-50"
    a stalo samy to cca 5 krát čo mám tým robyť.

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

To znamena,ze ti vyzrebovalo diel do brany,ale kedze si uz dany diel mal,tak ti dalo odmenu vo forme municie,ale o nic si neprisiel.

Este nejake otazky?

3. brzo100

brzo100 User

nedá sa neak aby my dostavalo gamu ?

4. Nie nedá, pretože keď klikáš na alfe, bete, gamme, tak to je o šťastí kam ti dá časť brány.

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

brzo100 - je to o stasti ake casti ti dava.Obcas postavenie ide rychlejsie obcas to trva.Ja osobne multiplikator nepouzivam,len ked mi ostavaju 2 diely do konca brany,tak vtedy ho zakazdym pouzijem.

6. _mnemonic_

_mnemonic_ User

Pokud se chystas delat alfu,betu,gammu opet a ne jit na jine brany (zeta,kappa,..) tak ji umisti na zakladnu a stav znova , tim omezis ziskavani munice nahradou za jiz ziskane dilky brany.

7. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

8. nečuduj sa že nevytiahnes branu,mas sancu len 12%

9. Logan

Logan User

brzo100 jedina veta ktoru si napisal bez chyby bola ta, ktoru si okopiroval z hry ;)

Odpovede si dostal, velmi casto hracom neradim aby sa radsej venovali pravopisu ako hre, lebo kazdy sa obcas "sekne", ale tebe tu radu dam, lebo co je vela to je vela.

Zodpovedane a uzatvaram.

Lock!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.