Problém s načítaním DO

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _Ðŗåġσηεŧ_[™♂♀»], 9/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, mám problém a to takovy:

Když zapnu DarkOrbit tak se normálně na stránku, ale jak viskakujou ty nabídky tak koupit jde ale nejde zavřít tak dam refresh stránky a dostanu se na úvodní stránku DO pak když chci do hry tak už mě to nepustí, když dám hangár tak to načte jen klasicky ale už nemůžu přepnout na pet nebo na vybaveni to se mě nezobrazí prosím poradí někdo jak to rozjet děkuji
    _Ðŗåġσηεŧ_

2. Korben

Korben User

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

4. ani dneska neide GE1 ranosomna nej v poho lietal a teraz nenacita .... CZ1 nacita v poho :)

5. THORAS

THORAS User

jj opět bohužel nelze načíst mapičku -) no jak říká klasik vyděržaj pijaněér :)

6. |Oromë|

|Oromë| User

Aktualne som skusil GE1, stranka funguje, hru ale nenacita.

M*A*S*H-_-SVK1 OT zmazane, tie reci o utecencoch si laskavo odpust, to nema s temou nic a je to akurat urazlive.

Bohuzial je nedela a vecer, ak nastal mensi problem, treba si pockat nez to nabehne a dat si pauzu, nikto nie je v praci nonstop. BP v minulosti bral do uvahy beziaci 50% booster a pripadne kompenzacie mozu prist ak bude problem dlhodoby. Moze ist aj O DDOS utoky, pred par dnami kvoli nim vypadla hra tiez.

EDIT: Tak ide opat o DDOS utoky.

Naposledy upraveno: 14/2/16
    ʊHдϚΞѕʊ tohle ocenil(a).
  7. =Marvin=

=Marvin= Guest

M*A*S*H-_-SVK1 post smazaný a ban. Urážky a obviňování BP se podle pravidel netolerují, a už vůbec blbé kecy na moderátory. Nikdo z nás nemá zapotřebí bránit BP a nemáme nakázané co máme psát, to co jsi napsal mně uráží.

Ohledně kompenzací, záleží na BP.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.