Problém s nákupem v obchodě

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lacmen, 18/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacmen

lacmen User

Vždy když kliknu na tlačítko koupit tak jen změní barvu na oranžovou, ale nic se dále nestane. Toto se mi stává pouze na jednom počítači!
    Kvalita připojení: http://imageshack.com/a/img268/9714/qr71.png
    Verze Javy: Version: Version 7 Update 45
    Operating system: Windows 7
    Java Architecture: 64-bit
    FP : You have version 11,9,900,170 installed
    Prohlížeč: Google Chrome Verze 31.0.1650.63 m

2. Korben

Korben User

lacmen Ty máš 64 bit prehliadač ? Inak ak ti to na jednom PC ide a na druhom nie , tak chyba bude v PC a teda mal by si preinštalovať javu na 32bit verziu.

3. lacmen

lacmen User

Nevím jestli mám 64, nebo 32 bit prohlížeč, protože nemůžu najít nic kde by to bylo napsaný
    ----------------------------
    Už mám i 32-bit javu a pořád to nefunguje!

Naposledy upraveno moderátorem: 19/12/13
  4. Korben

Korben User

Netvor nám tu multiposty a vlož sem výsledok tvojho pingtestu.

5. lacmen

lacmen User

126ms

6. Korben

Korben User

7. lacmen

lacmen User

8. Leon

Leon Guest

9. lacmen

lacmen User

10. Logan

Logan User

lacmen nuz teda, napis sem este jeden post kde bude vsetko co obsahuje odkaz ktory si dostal, alebo sem este mozes napisat dalsi post kde budu same vykricniky a tema bude uzavreta, nikto tu po nas kricat nebude ;)

11. Korben

Korben User

Tak že pingtest vysoký a máš tam problém s javou. Skús iný prehliadač prípadne si preinštaluj javu.

12. lacmen

lacmen User

Javu jsem přeinstaloval, nicméně problém je stále a v případě jiného prohlížeče je to taky pořád stejné

13. Korben

Korben User

Aké prehliadače si skúšal ? Mal by si skúsiť odinštalovať ak prehliadač , potom ho nainštalovať znova a tak aby si tam nemal žiadne zbytočné zásuvné moduly.

14. Sid

Sid Guest

Po instalaci javy jsi udělal doufám restart celého PC tak jak ti bylo doporučeno instalátorem.

15. lacmen

lacmen User

Zkoušel jsem firefox a internet exploler. Počítač jsem po instalaci restartoval. Zkusil jsem založit nový účet, abych zjistil jestli to není problém účtu nicméně to nefungovalo ani něm. Takže už budu zkoušet co se dá! Dík za pomoc ;)

16. Kubino

Kubino Guest

Doporučujem skúšať operu, MFF a IE nie sú odporúčané na hranie DO. V chrome je potrebné vypnúť duálny FP.

Javu si mal nainštalovať 32-bitovú pretože prehliadač máš určite tejto architektúry.

17. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.