Problém s ovládáním

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »scaveиgeя«[S.A], 10/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čau... chtěl bych poradit ohledně ovládání lodi ve hře. Nevím co se s tím stalo ale nemůžu proletět jedinou mapu bez toho aniž bych na někoho zaútočil. Moje myš si dělá to co chce a jen když hraju DO.Jinak při hraní jiných her je vpoho. Mohli by ste mi prosím poradit. Už sem zkoušel přenastavit mnoho věcí v nastavení zkusit hrát v jiném prohlížeči ,ale nic nepomohlo dík za odpovědi. ZDAR

2. *pursuer*

*pursuer* User

Pokial mas problem v hre,tak musis vyplnit tento formular:

Vzorový příklad nahlášení technického problému ve hře

Samozrejme skusal si pripadne aj inu mys vyskusat,ci ti to tiez robi? Mne sa stane obcas na GE1,ze to akoby sekne a ked kliknem na NPC zrazu je inde a tak,ale to nie je chyba v myske,ale v pripojeni a pretazeni siete obcas.No pokial ti to s myskou ide dobre v inych hrach a podobne,tak v nej chyba potom asi nebude.Vypln formular a uvidi sa,samozrejme udrzba PC a najnovsie verzie javy a FP su podstatne.

3. jinou myš sem zkoušel.. a furt stejné. Ale ono mi to míří přímo na NCP

4. Korben

Korben User

»scaveиgeя«[S.A] Ty tu chceš diskutovať alebo riešiť technický problém ? Tvoja téma mala byť založená v technických dotazoch a tam to aj presúvam.
    Vlož sem výsledky testov na ktoré tu sem vložil odkaz tvoj spoluhráč.

5. EnZet

EnZet User

No mohlo by ti pomoct kdyby jsi v nastaveni vypnul utok pomoci dvojklikem..

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Autor problem dalej neriesil,takze povazujem za vyriesene.Do buducna sa treba drzat bodov,ktore mas v linku od spoluhraca.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.