Problém s trainom

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem -ΞΠ†ΞИ=OF-GB2, 22/6/25 v(e) 9:24 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj.. zaújmalo by ma ako sa riešia trainy ?? Je to najhoršie na tejto hre čo kazí luďom hru ??
    Chcel by som vedieť ako A team rieši túto problematiku ??
    ďakujeme za odpoveď

2. Dobrý den,
    Jak se bude řešit ten vlak na 2BL, 3BL resp. 1BL na GE2. Když chci střílet ivoke, sundá mě to.
    To jako bude hra o jednom klanu ?
    Předpokládám, že si stěžuje víc hráčů, že je ničí tento vlak. Je tam od soboty. Buď mi to přesměruje palbu nebo mě to pošle na základnu.

Děkuji předem.

3. neneman321

neneman321 User

Bohužel musím říci, že vlaky jsou rakovina této hry, včera jsem si říkal, je neděle, mapy budou prázdný, mat je v branách, bohužel na BL asi tak 10 vlaku s formací na rychlost u invoku, lítají po mapách sem tam, když se objeví invok přepne jim proggram na vratčku, tak že obyčejný hráč co teprve dělá promky si prostě to npc do úkolu nepřipíše a nevypadne mu ani boxík, předtím byl vlak zase na cubikonech, který teda včera byly volný , ovšem přes týden je vlak i tam, nemáš šanci udělat si nic do úkolu, hlavně, že BP nacpe do hry novou akci, ale vlaky nikdo nechce řešit. Velká nepříjemnost pro pve server, vlaky se nedají ani střílet, tudíž velká slabina tohoto serveru.

4. Tak přece není možné, aby si hráči od známého klanu dělali radost a měli puštěný vlak. Na chatu psali, že se nudí.
    Nemůžeme hrát normálně, co byla vlna banu, vlak to vynechá.
    Prakticky když je tam 8 lodí resp. citadel ve vlaku nedá se hrát.

Včera mě to tento pronásledovat opakovaně po mapě.

Prosim melo by se to řešit, jinak budou mapy totálně prázdné.

Jako chci střílet invoke, a místo toho mě pronásleduje vlak, který dle VOP by mě dostal ban. Nebo deje se to jinde, ale vymklo se to kontrole.

Děkuji předem.

5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

-ΞΠ†ΞИ=OF-GB2

Jako tým tohle řešit nemůžeme, hráče kteří používají programy si řeší samo BP pomocí banovacích vln.
    My jediné co proto můžeme udělat, tak uvádět tyto problémy do zpětné vazby pro BP. Další možnost má podpora hry, kde hráči nahlásí tyto problémy a podpora hry je předá BP.
    To je vše co proto můžeme udělat.

Doufám že to jako vysvětlení stačilo.
    Téma bude uzavřené, aby se zde nerozvinula debata o programech a hráči se nezačali obviňovat.

LOCK.

Punisher tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.