Problém v bráně

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *caroline*, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *caroline*

*caroline* User

ID: 65872271
    Server: Cz1
    čas: večer v 21:50

Popis problému: Problém je ten že FPS mám na nějakých 40 FPS cca jede to plynule uplně všechno nic se neděje , ale dělám bránu a zničeho nic po nějaký době mi napíše že plugin nefunguje uplně z ničeho nic jenom v gammě a mě to štve protože přicházím o životy a jeden jsem už kupoval a vlezl jsem tam a asi tak po 20 min střílení v bráně mi najednou znova padnul plugin.
    Není to poprvé co se to udělalo..
    a rád bych jestli by bylo aspon možný to nějak navrátit nebo tak něco protože to není normální všechno mi jeden uplně v pohodě a zničeho nic mi nekolikrát jenom v gammě padne plugin.

Typ PC:
    Windows 7 Ultimáte
    procesor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20 Ghz 3.21Ghz
    Pamět 3 GB
    Grafická karta NVIDIA GeForce 7600 GT (256 mb)

Připojený: přes kabel
    Hraji: v malém městě

2. Foяmi

Foяmi User

Padá ti flash player. Za to ti nikdo život nevrátí.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. *caroline*

*caroline* User

ale jak je to možný , když všechno jede v pohodě ale jenom v gammě :/

4. Kristo

Kristo User

Zkus si aktualizovat Flash player

5. |Oromë|

|Oromë| User

*caroline* Prejdi si Co dělat když mi nejde hra? a CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče

Skontroluj aktualizacie java, FP, prehliadac. Prehliadac rovno zmen ak pouzivas mozilu... Skus operu alebo maxhton.

Dalej vypni zbytocne procesy a aktualizacie co zatazuju pamet a procesor, podla parametrov nemas bohvie ako vykonny pc, takze sa on musis starat.

v gamme je vela npc a cim vacsi pohyb na mape, tym mensie fps= vacsia zataz pre pc. Zivoty sa nedaju vratit, jedine ak ti pukne uz cela brana system preveruje ci bol problem na strane BP, ak ano, brana sa vracia..

6. jednoduse. Jsi dlouho na jedne mape. Bud se mezi koly portni ven, nebo proste odjed od npc a obnov okno.
    Aktualni FPS a vytizeni ram lze v hernim okne sledovat po zmacknuti "F". Ja mam treba odpozorovany, ze na starym ntb s i3 370m mi flash umre pro 1010MB ram a tady na i5-4210m jsem fungovala jeste na 1890MB ram.. kdy ti to umre musis vypozorovat sam, nebo zmen prohlizec.. ale konfigurace nic moc. :)

7. TRIXT

TRIXT User

*caroline*: Nenapsal jsi, jaký používáš prohlížeč. Nehraješ náhodou na Firefoxu? Neb na tomto prohlížeči, byť jinak jede skvěle se občas hráči potkávají s pádem flashplayeru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.