Problém v hre

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »†KINGBOSS†«, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

zlé načítavanie

1. nainštalovanie nejakého programu

0 hlasy(ů)
    0.0%
  2. nastavenie prehliadača

100.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. prosím vás aký je problém keď dám štart tak furt píše vytvára sa spojenie a vôbec sa to nenačíta ako to mám riešiť ... pýtal som sa viacerých a povedali že nevedia .. alebo že majú taký istý problém ale nevedia čo s tým

2. Korben

Korben User

3. korben Dík ale volal som môjmu technikovi (pracuje tam odkiaľ mám net) a ten mi navrhol nainštalovať team viewer potom sa nejako pripojil na môj pc urobil to isté čo ja ... dal na hre ŠTART načítalo sa do zelena a potom na to klikol a potom furt načítava sa vytvára sa spojenie a pod potom zapol príkazový riadok a kontroloval ping ... povedal že sú perfektné a že problém bude v mojom pc .. ale skúšal som aj iné pc pripojené na tento internet .. tak neviem čo mám robiť a aký problém by mohol byť v PC

4. 123812

123812 User

Víš, že sdílení účtu je proti VOP?

5. Leon

Leon Guest

Poradím ti, pročti si toto a snad to pomůže:
    Co dělat když mi nejde hra?

6. Spartakus

Spartakus User

123812 Sdílení účtů je když 2 a více lidí hrají na jednom účtu. Tohle nebude ten případ... A hlavně naše 2 příspěvky jsou OT. ;)

7. nenazval by som to zdieľaním keďže sa to dialo na mojom počítači ... ale v podtate máš pravdu pravdupovediac som doteraz nevedel čo to je teamviewer a keď som videl že sa pripojil na môj PC tak som sa aj ľakol takže si budem dávať pozor dík za upozornenie
    -------------------------
    citát zmazaný
    čo je OT ?

Naposledy upraveno moderátorem: 2/3/15
  8. Spartakus

Spartakus User

»†KINGBOSS†« OT je Od Tématu (příspěvek co s tématem nemá nic společného). :) Ono sdílení účtů může být i při hraní na jednom PC, ale 1. přihlášení není hraní. Jinak nepiš víc příspěvků pod sebe a používej tlačítko: Upravit. Jak správně přispívat na forum? A hlavně není rozumné dávat někomu svoje přihlašovací údaje k účtu. Doporučuji si změnit heslo.

9. Kubino

Kubino Guest

10. citát zmazaný

ďakujem .. ale môžem ťa ubezpečiť že na mojom účte hrám len ja .. a nikdo iný nemá prístup na môj účet takže zdieľanie sa nedeje

11. Kubino

Kubino Guest

»†KINGBOSS†«

odpovedaj textovým oknom v spodnej časti fóra, nie cez tlačítko odpovedať.

12. citát zmazaný

áno ďakujem

13. Kubino

Kubino Guest

Fakt si to prečítaj, pretože pokaždom čo odpíšem znovu porušíš pravidlo citácie.

Btw. spravil si čo ti radili ako pomoc pre spustenie hry?

14. Korben

Korben User

»†KINGBOSS†« Pokiaľ sem nevložíš svoje výsledky testov, tak ti asi ťažko niekto poradí.

15. Leon

Leon Guest

16. Spartakus ono to vlastne nebolo ani prihlásenie hra bola zapnutá na zákl stránke komunikoval som s ním cez FB a telefón a navigoval ma čo mám robiť ohľadom team vieweru kt už som odinštaloval takže on klikol len štart a zistil to čo som mu hovoril že to nejde :D

17. Kubino

Kubino Guest

»†KINGBOSS†«

môžeš prestať spamovať a reagovať na nepodstatné veci, a miesto toho sa venovať problému - doložiť výsledky, čo kolega žiadal?

18. Sťahovanie 5,7 Mbit/s
    Nahrávanie 1,0 Mbit/s
    Ping 48.0 (ms)
    a na pingi mi ten technik povedal že sú perfektné
    momentálne používam na hru nootebook ASUS 64 bit
    2.2 AMD Turion (tm) II dual core
    RAM 4 GB
    a ATI 512 MB

19. Leon

Leon Guest

20. kingboss ,niekedy stačí aj úplne primitívna vec ako napr. zmeniť prehliadač ,mne to tiež robilo keď som bol na chrome a nešlo mi to aj napr. hodinu ,ale keď som začal používať mozilu ,tak mi to urobí len raz za čas

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.