Problém v montáži

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by smoki170, Dec 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smoki170

smoki170 User

ahoj mam problém :D:D potřeboval bych pomoc co teď :D mam téměř dodělané zety a nvm co mam za brány dělat dál a jestli mam ted urko utratit za formace nebo klíče.Jo mimochodem diky Jessie a Alfe za sestřeli :D:D jsem neměl ani seprom protože mi nepadali cargoo_O ale to je jedno kdyby se náhodou objevila fotka tak pls pošlete dik a dik za odpověď:D:D a smontáží to se omlouvám mněl jsem zapnutý filt omlouvám se za název

2. Punisher

Punisher User

smoki170 - a co tu vlastne chces riesit alebo chces o niecom diskutovat? Kym nemas full havoc, tak robit zety a potom ist na herkuly. Kluce ti popadaju z tych bran, to by som nekupoval a formacie zalezi ake uz mas ;) Ale je dobre uviest aj vybavu, lebo cosi ine potrebuje zaciatocnik a cosi ine pokrocily.

-baghira2- likes this.
  3. smoki170

smoki170 User

mam kamikadze lvl 3 7lf 4 7 havoc no ale stema kappama nvm protože bez sepromu dávám jenom 5k a se seprakem asi 8k takže nvm jestli bych kappu urobil

4. Punisher

Punisher User

smoki170 - najskor dorob zety na full havoc (10) a budes mat aspon kopu klucov, LD, atd...Potom by som siel kappy robit na herkuly. lenze to davas s x-1 a branu mozes strielat aj s x-3 a potom ten dmg je uz slusnejsi ;) A inak formacie mas ake?

-baghira2- likes this.
  5. smoki170

smoki170 User

jenom kreditovy a dela mi problem urko udrzet :D

6. ZOHAN

ZOHAN User

A za co utrácíš uridium? Pokud máš munici a umíš tzv. točit nebo tahat NPC a nemáš lagy, tak dáš každou bránu.
    Je těžké radit s formacemi, když nevíme, jakou máš lodičku a jak vyděláváš a jak často hraješ? Je tady spousta vláken, kde se řešilo to stejné.

Juráás likes this.
  7. Punisher

Punisher User

smoki170 - a naco minas urko? Na brany a farmenie su dobre formacie ako motyl, ci vrtacka. Motyl osobne pouzivam hlavne na NPC, ktore nemaju menej stitu jak HP. Vrtacka je dobra v tom, ze ak sa stane aj mensi lag, tak to skor ustojis ako s cisto HP lode (motylom). S tymito formacia je lahsie robit brany a o kamikadze ani nevraviac ;) Pri nom je dobre mat formaciu kruh a pustat kaminu na NPC. S dobrou formaciou a systemom idu tie brany lahsie. Urcite by som dokoncil najskor zety na full havoc a potom siel herkuly. S klucami si problem nerob, tie budu z tych bran padat vo velkom, hlavne v nedelu, ked su dvojnasobne odmeny :)

-baghira2- likes this.
  8. smoki170

smoki170 User

ok ale nvm jak udržet to urko já hram hodku denne a urko ze zety ( 50k) se mi vzdycky nejak podari utratit a jinak v kappe je kucurbium a ten ma velkej range dostrelu a proto se ptam a fomace mam jenom za kredity
    lod Venom bez apis a zeus

9. =Marvin=

=Marvin= User

smoki170 tak před tím než za něco dáš urko je třeba si říct zda opravdu za určitou věc potřebuješ utrácet. V počáteční fázi hry jediné do čeho se opravdu vyplatí investovat urko jsou Zety, formace Motýl aby byla brána jednodušší, případně ještě PET a kamikaze. V podstatě na všechno ostatní do té doby stačí kredity. A kucurbiua v Kappě bych se nebál, s trochou opatrnosti jde tahat tak aby tě netrefovalo. Nicméně být tebou pokračoval bych v dělání Zet do doby než získáš full Havoky, a určitě je dělej v neděli když na hlavní stránce svítí akce na dvojnásobek odměn z bran.

-baghira2- likes this.
  10. smoki170

smoki170 User

jj diky muzete lock

11. Punisher

Punisher User

Thread Status:
Not open for further replies.