Problém zo zmenou hangáru

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Λрø_ıѕ_Psycђø, 9/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím mám problém zmeniť hangár ako je vidno na foto na základni som no nefunguje to iba keď sa odhlásim to isté aj na klanovéj základni netuším kde je chyba čistiace prostriedky (CC-Leaner) som použil skúsil som aj iný prehliadač a nič.

2. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø Tak skok na iny hangar mi funguje, skocil som z 2-1 na 5-2 bez odhlasenia. KBS som nemal poruke na vyskusanie, no zakladka ide bez problemov.

Odskusane na GE7(tvoj server) a problem tam nebol.

Uprimne ma nic moc nenapada, mozes si pozriet este Co dělat když mi nejde hra? a skontrolovat aktualizacie a vsetko okolo. A nejde ti to opakovane? Skus normalny warp a potom to skus znova cez hangar.

3. |Oromë| Údržbu podla odkazu čo si mi dal som porobil a už to ide ako má takže ďakujem. Inak potreboval by som ešte pomoc ohľadom prémia (dúfam že nevadí ak to napíšem sem nech zbytočne nerobím 50 tém) keď chcem kúpiť prémium a platiť kartou tak mi vyhodí toto... skúšal som to niekoľko krát a nič. Na karte je € dosť takže v tom problém nieje skôr sa obávam či nie som na nejakéj čiernej listine alebo niečo podobné. [​IMG]

4. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø Nic strasne sa nestane ked sa opytas tu.

Platobna cierna listina je hlupost, nic take nieje. Platis kreditkou prvykrat v DO? Mas povolene platby cez internet(v banke)?
    Ak ano, tak problem moze byt bud na strane BP alebo v kreditke. Nedavno jedna znama mala podobny problem, len tej neslo platiti nikde, ani v obchode. Nakoniec jej v banke zistili nejaky problem v samotnej kreditke a musela jej ju vymenit. Inde ti funguje normalne?

Skus vymazat udaje o platbe z paymentu, vsetko potom zavri a a nanovo vypln udaje o kreditke, mozno pomoze.

5. |Oromë| Platil som asi 2x naposledy pred mesiacom(viď.foto) takže platby povolené sú keďže to šlo predtým a kreditka je taktiež ok ráno som s ňou platil v obchode. Pomohlo by sa dobojovať k prémiu keby som prešiel k tomu "nahlásiť problém?" [​IMG]

6. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø No ono to este nemusi na 100% znamenat, ze kreditka je v pohode, spominanej znamej napr. najprv v jednom obchode platit slo a zrazu v druhom nie, vypadavalo jej to v nahodnych predajniach.

Nahlasit problem ta presmeruje na platobnu podporu, tak dake informacie by si sa tam mal dozvediet, len tato podpora ide mimo nas a tu si spravuju priamo v BP.

Spominane zmazanie udajov a ich opatovne vyplnenie nepomohlo?

7. Korben

Korben User

Λрø_ıѕ_Psycђø, Nestalo sa ti v minulosti náhodou, že si platil na DO kartou a transakcia bola stornovaná?

8. |Oromë| 3x som to zmazal
    Korben nie maximálne sa mi stalo toto keď som chcel niečo kúpiť no po opätovných pokusoch sa mi podarilo nakúpiť iba teraz tu nad tým maturujem pol dňa a nikam som sa nedostal
    ----
    Vyriešil som to pomocou dákeho TrusPay čo bolo taktiež v ponuke platieb takže prémium už naskočilo... Ďakujem za pomoc a váš čas viac dotazov nemám.

Naposledy upraveno: 9/7/15
  9. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø Ak ti to blblo podobne uz predtim, tak problem moze byt kludne v kreditke. Znama tiez platila uplne normalne v obchode a na kreditke dost penazi, dosli sme do dalsieho obchodu a nic, nakoniec jej museli dat novu.

Pochybujem, ze by BP malo taketo opakovane problemy v paymente, mozno by nezaskodilo skocit do banky a popytat sa. Ja mam v paymente tiez registrovanu svoju kartu a vzdy to islo hladko.

10. |Oromë| zatiaľ budem využívať ten TrusPay cez ten to šlo hneď síce to je troška dlhšie kým sa presmerujem odtiaľ cez 2 stránky ale tak pokiaľ to ide tak to nechám tak predsalen čas je urídium :D

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

V tom pripade povazuji tema za zodpovezene.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.