problemy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _iMARTY_, 3/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _iMARTY_

_iMARTY_ User

ahoj,nvm kam vložit tu to otazku a urcite budu usmernen,ale rad bych vedel co se to dnes deje se serverem,predem dekuji za odpoved
    tak se omlouvam,asi nejde jenom chat protoze uridium za npc se mi pricetlo,teda aspon doufam ze trvale

Naposledy upraveno: 3/5/15
  2. SΛRIN

SΛRIN User

a čo to tak viac popísať ten problem ? mne ide hra normálne.

3. _iMARTY_

_iMARTY_ User

citát zmazaný

hra je nakonec normalne ale chat se porad nacita,porad pise ze se musi znovu nacist apod.
    a ted jsem si vsiml ze na piratech nelze videt palladium

Naposledy upraveno moderátorem: 4/5/15
  4. |Oromë|

|Oromë| User

_iMARTY_ Predchadzajuce prispevky necitujeme, je jasne na co reagujes. Jak správně přispívat na forum

Problem s chatom je hlaseny, musis pockat na opravu. Herni chat mimo provoz

Mame tu uz temu k chatu, nezobrazi se chat

K palladiu, v nastaveniach si skontroluj ci sa ti zobrazuju suroviny a tiez odporucam prejst aj Co dělat když mi nejde hra? a CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče

Dalsie technicke problemy mozes smerovat do Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře a svoje testy mozes pridat do Ohlašování technických problémů ve hře

Duplicita, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.