Psani bez diakritity

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem angelexit, 27/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. angelexit

angelexit User

Opravdu je psani bez diakritiky na delsi ban? Dnes me o tom presvedcil moderator BELGAM. Chtel bych se mu omluvit, ale jsem v zahranici a nemam jak psat s diakritikou. :) jinak diky LAGum ve hre jsem opravdu nenapsal 'a byl nas*anej' ale 'ja byl nas*anej'.

ps: jinak nejde o to abych tu resil ban, jde o to, ze kdyz tu lidi nadavaji do Kostat a smetaku je to naprosto v poradku a ja pouziji synonymum nastvanej a je zle :)

2. Korben

Korben User

Je jedno či používaš diakritiku alebo nie, v podstate a v kontexte vety je každému jasné čo chcel autor svojím textom povedať.
    Jednoducho treba písať tak aby si ten ban na chat neobdržal. Text sa dá pred odoslaním zmeniť. Mimochodom nejednalo sa len o jedno slovíčko, ale bol tam aj dodatok na konci vety.;)

Viac tu nieje čo riešiť a s môjho pohľadu tu naozaj nemienime riešiť prehrešky a slovičkárenie hráčov na chate.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

angelexit - Z dovodu zmazania temy do ktorej prispel admin ti udelujem body.
    Temy do ktorych prispejeme sa nemazu!

4. Belgam

Belgam Guest

Vubec nevim o cem hrac mluvi, protoze ja take pisu bez ni, takze asi neco resil s nekym jinym a ne se mnou.
    Jinak co ty tu pises nema s diakritikou nic spolecneho,ale s obchazenim systemu. A to je velky rozdil. Je potreba se ty zaklady naucit.
    Jeste k tomu dodam ze odpoved ve starem tematu jsi dostal
    Opet BAN

Ono to nebylo tak jak ty pises,jen tu lzes a proto ti udeluji ban na forum.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.