PSC

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -=NIBIUSZ=-, 22/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry den pri platbe psc mi to nechtelo vzit starsi platebni ucty(listky)
    novejsi ktery jsem zadal sli v pohode ale kdyz jsem zadaval kod starsich napsalo to tohle :
    • Status minimálně jedné z použitých karet není pro tento dotaz platný. Za účelem odstranění chyby se prosím obrať na náš servisní tým (kód chyby: Status NEČERPANÝM, platný status karty by byl: AKTIVOVAL nebo V Použití)

Nevite co s tim prosim?
    A ani jedna z nich nema zustatek 0 protoze si ty zustatky zapisuji.

2. Korben

Korben User

To si budeš musieť zistiť na stránkach PSC.

3. »vojta«

»vojta« User

Jak staré jsou ty PSC? Ve VOP (na stránkách PSC) je, že ti po roce od zakoupení strhnou každej měsíc poplatek 50 Kč, tak jestli jsou starší než rok ...

Naposledy upraveno: 22/12/13
  4. Hele jsou stare tak par mesicu rok urcite ne.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/13
  5. Korben

Korben User

-=NIBIUSZ=- Prechádzajúce príspevky sa necitujú.

6. Zafod

Zafod User

-=NIBIUSZ=- tady to nevyřešíš, jdi na stránky PSC, kde si můžeš u každé karty zjistit její zůstatek a další podrobnosti.

7. Zafod pri zustatku 3-4-7 kc ti to ukaze 0, me to vzdy ukazalo nulu a pri vetsim zustatku to ukaze dobre,tedy alespon z toho co jsem zazil.Jinak napsal jsem uz na podporu tak snad se to nejak vyresi.

8. Pokud jsi napsal na DO podporu, obávám se že ti nemají jak pomoci, ale předpokládám že jsi psal na podporu psc.. Jinak pokud kontroluješ zůstatek, ukáže ti kolik přesně ti zbývá, včetně drobných.. Když ukáže nulu, je psc vyčerpaná..To jsou zase moje zkušenosti :)

9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

S PSC sa musis obratit na ich podporu,vieme ti poradit ako sa pouziva,ale pokial si presvedceny,ze tam ma byt ostatok a nie je,tak musis napisat na PSC podporu,nech ti poradia.Poradil by som ti spravit si ucet a skusit si ho nabit zvysnymi kodmi,kde mas par korun,aby sa ti to spocitalo a vyslo ti to na dalsi nakup premka,ci uri atd...Je to prehladnejsie na ucte a bezpecnejsie.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.