Raikingove body

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _M-A-R-T-I-N_, 21/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chceli by ste zasa po 10 raikingovych bodov za NPC daneho druhu?

1. Áno!

0 hlasy(ů)
    0.0%
  2. Áno, ale menej!

0 hlasy(ů)
    0.0%
  3. Ne!

4 hlasy(ů)
    100.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,

moj napad spočiva v tom, že:
    Keďže už boli aktualizovane aj boxiki, že už sa neodobera U ked zbieraš 4 hodiny boxy na PvP
    Tak by som bol aj za aktualizaciu na raikingove body.
    Ked su už všetky boty odstranene, tak asi už nikto nebude točit straunery na x-2, tak určite by sa každy potešil, keby zasa boli raikingove body i za NPC: Streuner a Lordakia. A to po 10 bodov za každé

Výhody:
    pre hráčov: viac hračov na starych mapach, viac rankov
    Pre klany:to samý
    Pre BP: spokojenosť hráčov

Nevýhody:
    pre hračov:asi žiadne
    pre klany: asi tiež
    Pre BP: programovanie

Dopad na hru: tak ako som už spomenul: viac ludi by lietalo na starých mapách.

2. Kubino

Kubino Guest

Dúfam, že toto je len nepodarený vtip.

10 RB za kus? Si sa zbláznil? Ich dám denne 1000 čo určite dám a 10 000 RB nasvete bez námahy :D 10 RB je za boss devo čo je trošku silnejšie NPC ako strauner či lordakia.

3. No ale veď ešte pred tým ako boli boty, tak bolo10 RB za kus :-D

4. -Neptun-

-Neptun- User

Davam NE.Za prve 10 je moc a za druhe ti co si to nabotovaly a 24 hodin denne ty npc strilely by ty npc furt mely tam ma 200k streuneru a hned ma o hodnost vys...

5. Kubino

Kubino Guest

_M-A-R-T-I-N_ tak to si potom hral asi inú hru :D

Dovolím si tento nezmysel uzamknút, ja podávanie návrhov od hráčov považujem za veľmi prínosné avšak ak je návrh objektívny a kvalitný. Tento je okrem toho, že spadá do kategórie čistého nezmyslu, ešte aj nerealizovateľný kedže autor ani nevie, koľko RB za aké NPC je :)

LOCK

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.