RANK zvýšení

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by angelexit, Jan 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. angelexit

angelexit User

Dobré odpoledne, chtěl bych se zeptat, jak je možné, že rank vystoupá ze dne na den třeba o 150k na hodnost a pak o pár dní spadne zpět na původní hodnotu?

2. Punisher

Punisher User

angelexit - preco rank stupa je hadam jasne, hraci robia ulohy, brany a podobne. Klesat moze napriklad, ked niekto z tvojej firmy prestupi do inej firmy alebo dostane ban na ucet, pripadne odcitanie urciteho poctu % z cti a BS za podvadzanie.

ஃWolffяimusஃ and -baghira2- like this.
  3. angelexit

angelexit User

pak by to možná odpovídalo, jen mě zaráží ta pravidelnost, je to týden co týden. a proč vždycky přesně 150 000 a proč pak vždycky zpátky to co bylo. Zaráží mě jen ta pravidelnost :)

V případě banů, jsem rád, že exitují postihy za nekalosti
    V případě přechodu, každej přetup stojí čest, nepředpokládám, že by lidi přecházeli jen na víkend a pak zpáty, což by vysvětlovalo, proč se ranky vrací zpět :)

Last edited: Jan 21, 2018
  4. Punisher

Punisher User

angelexit - dost hracov som videl prestupovat z firmy do firmy :) A taktiez aj dost hracov obdrzalo ban za podvadzanie v hre. Ja osobne som si nevsimol, zeby rovnake mnozstvo rankov slo dole a hore, len som pozoroval to kolisanie hodnosti, obcas riadne klesne potom zasa stupne po chvili naspat a ide vyssie a stale vyssie ;)

-baghira2- likes this.
  5. angelexit

angelexit User

například včera bylo pro majora cca 2.617.000 a dneska je to 2.742.075. Po víkendu se to zase vrátí zpět. Mě jen nejde do hlavy to kolísání

já osobě jsem posleně udělal 8 bran včetně 2x kronos a rankmi šel dolu, takže brány nemají až tak velký vliv

6. Punisher

Punisher User

angelexit - rank ti musi stupat, ked spravis brany, to cislo musi ist hore, ak si nemenil firmu alebo neobdrzal ban, ci neprisiel o cest napriklad strielanim vlastnych hracov, petov ci kradnutim boxikov, ktore ti nepatria. Tak pozri po vikende, ci sa to cislo vrati spat na povodnu hodnotu ;)

-baghira2- likes this.
  7. angelexit

angelexit User

neboj, dám info :) jinak nemyslel jsem tím, že mi rank klesá, ale to, že když nahraju 60k ranku tak systémový stoupne o 120k. Kdyby to tak zůstalo, tak chápu, že i ostatní hrajou a tím se rank zvyšuje, ale proč pak každý týden zase klesne na pozici, která byla v pátek. Pro teď necháme tuhle debatu a aktualizuju jí o týden :) děkuji za odpovědi

8. Punisher

Punisher User

angelexit - kolisanie sa deje asi na kazdom servery, ale zeby sa vratila hodnota ranku na rovnaku hodnotu po vikende, to sa mi nejak nechce verit. Vlakno ti necham otvorene a po vikende teda napis, aka je hodnota, ci to zas kleslo na 2.617.000 alebo nie ;) Inak vypocet sa robi z aktivnych uctov, cize ak niekto prestal hrat a je neaktivny alebo zasa zacal hravat, tak sa to prejavi aj na hodnostiach :)

-baghira2- and angelexit like this.
  9. Po pravdě co by jsi očekával od ranků, dnes to není moc snadné s ranky to ví každý, jelikož už nejsou pouze za hráče, ale většinově za NPC's, tudíž když hráči raději střílí NPC's do nekonečna, tak ranky porostou a budou většinově řízeny sestřelenými NPC's.

-baghira2- likes this.
  10. Warden

Warden User

¥«☼λriηas☼»VЯU«¥: Trochu tě poopravím, ranking body jsou dnes ovlivněny hlavně ctí a tedy bránami. Proto hráči v neděli od nevidím do nevidím točí brány Hades, neb ve skupině s boostery čest a dvojnásobkem letí čest nahoru neuvěřitelně rychle. O nic jiného již v podstatě u hodnosti moc nejde než o točení bran kvůli cti.

ஃWolffяimusஃ and -baghira2- like this.
  11. Punisher

Punisher User

Thread Status:
Not open for further replies.