refrakce

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Karlosray, 20/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Karlosray

Karlosray User

zdravim opet se nemužu dostat do refrakce čekam klidne i 30 minut nebo i 3 dny než se tam dostanu , chapu nikdo to neopravi ale každy ví že nefunguje spravne, tak proč to mate aktivovane tu refrakci, zrušte ji opravte ji a pak ji sem opravenou zase dejte ,to je pro vas problem už dlouho to blbne a každy to ví ale nikdo stim nic nedela , proč se mi hrači stimhle tady mame srat , ta hra je čím dal vice na *****
    ---------------------------
    stale čekam už je to přes 30 minut

Naposledy upraveno moderátorem: 20/8/19
    bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  2. Punisher

Punisher User

Karlosray - ja som uz davno dal report Saimon, ze refrakcia nefunguje ako ma. Takze je zbytocne spamovat forum, ze nejde, ked to uz bolo nahlasene. My s tym uz viac spravit nemozeme, kedze nie sme vyvojari a mozeme problem len nahlasit a bud to CM posunie dalej a budu s tym vyvojari nieco robit alebo nie, ale to uz od nas nezalezi.

Nepis multiposty.

3. Karlosray

Karlosray User

ja to chapu ale když nefunguje spravne proč to tady maji

4. -baghira2-

-baghira2- User

Karlosray pozri sem: problem-s-uba-a-r-zone

Pokým viem, na UBA aréne aj R-Zone, sa ešte stále na tom pracuje a opravuje.
    A problém ešte stále pretrváva, nakoľko ešte nedošlo k oznámeniu, že by to už poriešili.

Tzn. nikomu z hráčov sa tam neodporúča tam chodiť, nakoľko sa môže tam kedykoľvek zaseknúť.

S tým bohužiaľ a zatiaľ, nikto nič neurobí. Od 17. 7. 2017 už je tomu niečo cez 2 roky. :eek::rolleyes:

bhagira22 tohle ocenil(a).
  5. Karlosray

Karlosray User

diky ja jen že čekat i hodinu me nebavi diky

6. Punisher

Punisher User

Karlosray - tymito informaciami zial nedisponujeme, ze preco je nieco spustene, co nefunguje uz roky tak, ako by malo. V kazdom priprade tu na fore to nijak nezmenime, pretoze s tym mozu spravit nieco len vyvojari hry. Upovedomenie zo strany naseho timu bolo preposlane dalej uz pred mesiacmi a predpokaldam, ze aj od inych timov a ostava len cakat, ze to opravia.

-baghira2- a bhagira22 tohle ocenili.
  7. ZOHAN

ZOHAN User

BP dá do hry novinku v podobě ''uridiová banka'' a stále se nedoporučuje chodit do refrakce?
    Když to pilot riskne a skočí tam a zasekne se tam, tak mu zbyde pouze čekat na zázrak v podobě ranního restartu, který to občas vyřeší.

Mě by zajímalo, kde vlastně ty všechny reporty nakonec končí a kolik vývojářů o těchto problémech ví a v čem momentálně BP vidí prioritu, kromě funkčního paymentu a chrlení nevyzkoušených a nevybalancovaných novinek, místo řešení stávajících mnohokrát nahlášených a zneužívaných bugů a chyb ve hře?;):p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

8. Punisher

Punisher User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.