Chyby RSB-75

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem FULIS98cz, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. FULIS98cz

FULIS98cz User

Zdravím.Dnes jsem si koupil bez mála 130 tisíc munice RSB-75.Tak jsem si řekl,že si půjdu zalovit a co se nestalo.Nechtěli mi střílet RSBčka.Tak na to klikám,mačkám tlačítko,předělávám ve slotech a pořád nic.Zkoušel jsem to i na druhém PC a vůbec to nereagovalo.Kamarád má RSB-75 a normálně si může "mixovat" a nejspíše mně jedinému to nejde.Tak by mě zajímalo co s tím mám.Předem děkuji za zodpovězení otázky.
    ID:93622258

2. Korben

Korben User

To bude asi preto, že munície RSB75 máš 0.

3. FULIS98cz

FULIS98cz User

4. Korben

Korben User

Oprava, máš jej dosť. Nefunguje ani keď na ňu klikneš ?

5. FULIS98cz

FULIS98cz User

Ne.Zkoušel jsem i změnit tlačítko v nastavení a všechno co jde.Ale ono to nestřílí.Zkoušel jsem konfu bez laserů a zkusil jsem vystřelit x4 a napsaloto,že nemám na palubě žádná laserová děla a když jsem zkusil RSB tak mně to nic nenapsalo.

6. Korben

Korben User

Skús na tu RSB kliknúť.

7. FULIS98cz

FULIS98cz User

Veď ano.To už jsem všechno skoušel. :)

8. Korben

Korben User

Keď na ňu klikneš, tak striela ?

9. FULIS98cz

FULIS98cz User

Ne.Bohužel ne.

10. Korben

Korben User

Aký používaš prehliadač ? Chrome ? Ak áno, tak skús mozillu a tam to znova nastav. Predpokladám, že flashplayer a javu máš aktuálnu.

11. |Oromë|

|Oromë| User

12. AlgerAfíf

AlgerAfíf User

mě se občas ta lišta taky zasekne, že nejde nic, ani když na to klikám, je to nepříjemný okamžik, ale pomůže relog.

13. FULIS98cz

FULIS98cz User

Omlouvám se za pozdní odpověd,ale nebyl jsem tady.Zkoušel jsem úplně všechno,co jste mi tady napsali.

14. Korben

Korben User

Napíš na podporu hry a požiadaj o preverenie.

15. FULIS98cz

FULIS98cz User

Okej.Jinak díky za rady. :)

Hmmm......na té podpoře mi toho teda poradili. Já nepotřebuju zlepšit nějaku kvalitu hry,ale opravit nějaký bug s RSB. :D

A až teď jsem si všiml,že když chci vystřelit RSB a mám na petovy ochraný mechanismus,tak mi to napíše: Tvůj P.E.T. už nemá munici.

Naposledy upraveno moderátorem: 23/3/15
  16. Kubino

Kubino Guest

17. tento problem som malô v linuxe pokial som si neprehodil klavesnicu na anglicku. potom islo vsetko v pohode

18. Korben

Korben User

*-=Tʀʊɱpξяλtøя=-*G* No myslím že v tomto prípade to nepomôže. Tu bude chyba v inom.

OT post zmazaný a hlavne nikoho nikdy neposielaj na podporu, túto výsadu má len moderator.

Naposledy upraveno: 26/3/15
  19. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.