Chyby Samovolné střílení / přestání palby

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem __BOSSKING__, 29/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, již přes 3 dny mám problém ve hře ohledně palby laserů. Při palbě na npc/hráče na jakékoli mapě, se palba sama zastaví. při kliknutí na npc/hráče střelba sama započne, následně přestane. Nevím zdali je chyba ve hře, nebo co se děje. Popř. děkuji za vyřešení.

[​IMG] 38114072
    Nick: †•ĬÇĦ•ƁĬƝ•ƁŎŞŞƘĬƝǤ•†
    Server: CZ1

2. Spartakus

Spartakus User

A já myslel, že se mi to jen zdá. Děje se mi to samé na CZ2.

__BOSSKING__ tohle ocenil(a).
  3. Já už to pozoruju cca měsíc. Naštěstí se to nestává moc často. Doteď jsem si myslel, že jsem blbě kliknul nebo zmáčknul CTRL.

4. |Oromë|

|Oromë| User

Nevsimol som si zatial nic take, urcite nie posledny mesiac, zameriavanie mi islo vzdy normalne.

Ak ide o posledne dni, tak to som na hru nemal cas, takze neviem povedat ci je problem aktualny.

Skusali ste si poprehadzovat nastavenia klaves? Mozno to blbne len pri urcitom nastaveni, ja osobne nemam utok nastaveny na ctrl.

5. Stává se mi něco podobného, hlavně u NPC, musím pak změnit cíl, jinak tam stojím jako vesmírnej solnej sloup a neudělám nic.

6. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Nastastie sa to mne nestalo :)

7. Mě to jede v pořádku. Zkus vyčistit PC, zkontrolovat nastavení ve hře ( klavesove zkratky atd..) Třeba máte problém s připojením

8. assaskocze

assaskocze User

Já jsem si ničeho nevšiml... hraji denně a každý den čistím Ccleanerem ..

9. Niekto tu reaguje na mesiac stare temy preto ste si asi nic nevsimli:) mozno je to uz davno spravene.

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  10. Spartakus

Spartakus User

Taky bych řekl, že je to už krapet neaktuální. :)

11. sadild4

sadild4 User

Ccleanerem ? je ten program zdarma ? popřípadně , kde ho stáhu ? :) , jelikož nemám nejlepší pc , tak by se mi ten program hodil :/ :)

12. sadild4 nic ve zlém, ale to je opravdu nad tvoje síly otevřít okno s vyhledávačem a zadat tam "CCleaner"??

13. |Oromë|

|Oromë| User

14. take se me nekdy stane pri boji ze davam mix bila a rsb a to rsb nestrili nebo me to pri oznaceni hrace uplne prestane strilet napadlo me jestli nemam spatnou uz mys:(

15. Sentiero

Sentiero User

Y*o*D*i*A*k* ano, asi máš doma špatné myši :D

Ve hře je několik chyb, který se snad brzy opraví, ale se střelbou jsem si žádnýho problému nevšimla.

16. sadild4

sadild4 User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.