scrab

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by 88samo88, Jul 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 88samo88

88samo88 User

Aká je prosím pravdebodobnosť že mi z NPC padne šrot ?... Postrielal som všetko z čoho to pada mordonov saimonov aj bossov asi tak 200 som toho pstrielal a ni jeden.

2. Neviem... niekedy máš šťastie a niekedy nie... ale pravdepodobnosť je stále malá... mne padlo asi 24 scrapu za vyše 2 hod...

3. No zatial je len 10% nato ze ti padne mna to tiez stve lebo bez tich surovyn nemozem stavat dalsie veci na tu novu akciu NANO projekt a ani ulohu neviem dokoncit co je skoda.

4. oops.eu

oops.eu User

máš daný zobrazit bonusové boxy? jestli se vám to zobrazuje i bez toho tak pardon... .)

5. |Oromë|

|Oromë| User

Celkovo sanca na srot je velmi mala. Osobne by som nestracal cas zbieranim ho na craftenie.

To je uz rozumnejsie kupit bedne v zlave, padaju tam cele komponenty a pomerne casto.

-baghira2- likes this.
  6. Punisher

Punisher User

88samo88 - najviac pada z Uber NPC, hlavne uber mordonov. Viac tu nie je co riesit si myslim.

Zodpovedane,LOCK!

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.