Skylab

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Monstercat.1, 28/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, mám častý problém se Skylabem a odesílání surovin do lodě...
    Chci si poslat například 4.000 Promeria do lodě ( Goliath ) a píše mi to, že na lodi není dostatek nákladního prostoru... Skladovací prostor u lodě mám 4.200, nemám tam nic jiného než kromě 10 Palladia, nikde jinde nic není. Zdvojnásobovač nákladního prostoru mám v obou konfiguracích, zkoušel jsem i relogovat, znovu načíst Skylab a nic.. občas to jde a občas ne.
    Tenhle problém se mi stává v Tunelu terroru, ale tedka to bylo i na domovské mapě..

2. SΛRIN

SΛRIN User

nemáš tam seprom ?

3. PR3DY

PR3DY User

Když se odloguješ a znovu naloguješ tak se může stát, že budeš mít v nákladu suroviny i když si je předtím prodal.

4. -*Errorr*-

-*Errorr*- User

Stalo se mi to a je to problém netu,počítač ukáže že se to prodalo a nákladní prostor se automaticky vynuluju ale neodeslalo se to . Pro tohle doporučuju reloadovat hru :)

5. Washut

Washut User

Ja mam tiež taky podobny problem ale ja mam zase že ked si chcem poslat za urko skylab tak my tam pise toto ,, Window modal_dialog_1446105763758 is already registered in the DOM! Make sure you use setDestroyOnClose() or destroyOnClose: true in the constructor ,, a neviem čo to je alebo kde to najdem .

6. Korben

Korben User

Washut, Ty máš problém niekde u seba, to nieje problém v hre.

7. Washut

Washut User

aha tak a nevies co stim mam aspom robit aby to tam stale neukazovalo ? lebo vcera to islo normalne to iba dneska ked som sa prihlasil to zacalo robit tak ja neviem

8. |Oromë|

|Oromë| User

9. ]furian[

]furian[ User

zdravim, mam problem z odoslanim surovin z lode do skylab-u .

10. Korben

Korben User

Táto možnosť v hre už nieje, tak že do skylabu už nič nepošleš.

11. ]furian[

]furian[ User

a ako do skylabu dostanem z lode XENOMIT ? dik

12. *Firefox1*

*Firefox1* User

]furian[Není potřeba ho posílat do skylabu - ani to nejde, vyrábí se sám v Xenomodulu. Musíš mít v provozu rafinérie

13. Xenomit, který je napsaný ve skylabu je ''xenomit'' který se používá pouze ve skylabu a pokud máš xeno modul postavený tak ho tam vždy máš akorát ho nevidíš, inak jak už psal Korbet do skylabu z lodě nic nepošleš už.

14. *Firefox1*

*Firefox1* User

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

]furian[ do skylabu žádné suroviny nijak nedostaneš, možnost posílání do skylabu byla zrušena.
    Jinak otázky ohledně skylabu prosím směřovat do správné diskuze: Diskuze k tématu: FAQ - Skylab.
    Duplicitní téma, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.