Spojenie serverov

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Vzdyttonikdonehraje, Jan 26, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravim, chcem sa spýtať či je alebo bude niekedy spojenie cz3 a ge3.. Hľadal som aktuálne spojenia ale nenašiel som nič tak ak by ma niekto nasmeroval na ten príspevok. Dik

-baghira2- likes this.
  2. Punisher

Punisher User

3. Vzdyttonikdonehraje, ale hraje. Parádně obsazený je nově otevřený global. Tento server je PvE, když chceš i PvP. Vůbec nelituji, že jsem tam začal.

-baghira2- and Minerva like this.
  4. ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► a skym tam hraš ja som to mal zapnute 10 krát a real hračov som nestretol čisty automat čest výnimkam ak tam teda su

-baghira2-, Leggynko and *Firefox1* like this.
  5. ENDY1913

ENDY1913 User

Global sa mal volat automat:D:D:D:D

-baghira2-, Leggynko and *Firefox1* like this.
  6. Včera jsem dělal uber mordory kvůli scrabu do opsidiánových klíčů. Pár hodin jsem tam byl na 4-5 a celou dobu plná skupina, dělali jsme i uber krysy a daší ubery páč nikdo nemá semprom, tak se venomy a cyborgy hodí, k tomu hammerclaw co nás opravoval. Flaxáči i full havoc každej střílel jak o život. Skupina byla plná, ale furt se tam někdo točil o přijetí.
    Jak jsem hledal uber mordory, tak jsem párkrát hodil schopnost venoma nějakému kolegovi, co se lopotil s jiným uberem, a když pomáháš lidem, skupina živých hráčů tě nemine. Jak jsme to drtili, mohlo se zdát, že botujem, ale obuvníkům jsme i brali NPC...
    Mám dva disajny k lodím, co ani nechci, to už je loterie, na venom ani cyborg nic.
    A znovu středa ráno, začal jsem skupinu, za 10 minut byla plná, dělal jsem ubersiby. Opět 4-5.

Last edited: Jan 27, 2021
    -baghira2- and Minerva like this.
  7. Punisher

Punisher User

Thread Status:
Not open for further replies.