Oznámení střílení mimo dosah

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™, Mar 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. No a ja uz myslel, ze se to stava jen a jen me :D. Ted jsem skoro rok tuto hru nehral, ale ted v zime jsem se vratil a bohuzel jsem na tuhle vec pri portovani na pvp opet narazil. Hraju ted asi 2 tydny a uz se mi to stalo 2x. Mel jsem s ni problem uz pred x lety a stale mi problem dela.

Kdo by neveril, tak ZDE je vlakno, ktere jsem zalozil 18.4.2014. Resi se tam uplne ta sama vec. Bohuzel zadna z odpovedi tady ani tam mi neprijde jako dostacujici. Je vidno, ze to dela vice hracum a ne jen jednomu, ktery by mohl mit slaby internet nebo neco jineho.

Uz nevim co si o tom mam myslet, ale verte ze to dokaze velmi zneprijemnit hru :mad:.

Cruenta†Ultionem likes this.
  2. Imperátor[CZ1], a co čekáš, když poslední botuser kontrola byla v říjnu #56 :rolleyes:. Osobně si myslím, že BP už úplně rezignovalo.

Last edited: Dec 26, 2016
  3. Cruenta†Ultionem, jak pisu, nevim co si o tom myslet ani co cekat :D. Proste me to prijde jako bug a zda se mi, ze ti hraci co lovi na pvp o tom vedi, ze je tezke se portnout a leti za tebou pres celou mapu a rupnou te :D ;).

Jinak to tema co jsi poslal, mozna se na nej zapomnelo o_O:D. Jinak ted hraju fakt kratce a za tu dobu uz jsem videl i policejni lodku na pvp :D. To se drive taky jen tak nevidelo. A dokonce mi psal, ze nekoho chytnul. :)

-baghira2- likes this.
  4. Borat

Borat User

Bola ešte jedná botuser kontrola a tá zmrazila 70 účtov. Na discorde to bolo spomenuté, ale sem sa to asi zabudlo dať.
    "09.12.2016
    @everyone *** ban 70 accounts were banned for botting - for everyone else, we wish you a great weekend"

A k tomu problému tak stáva sa to aj mne, ale u mňa ide zase o to, že občas mám menšie lagy tak lodičku mi nachviľu zastaví aj keď ja to vidím inač a ja som na porte a on ma páli cez pol mapy. Takže skôr by som to pripisoval aj na tvojom mieste tomu lagu a môžu byť dosť často.

5. Borat, tzn. ze ja kliknu na minimapu, kam chci letet, vidim ze letim, mam lag a ve hre se zastavim? Obcas se mi to stane asi no, vcera jsem letel vedle nepratelskeho hrace a byl jsem na mape hned vedle nej, ale psalo mi to mimo dosah, tak to je asi to same. :) Njn, internet asi lepsi nesezenu, tak je potreba si zvyknout :oops:.

6. Borat

Borat User

Ja idem na optike a proste ten lag dostanem. Je to chyba na mojej strane to viem nakoľko tam kde mam net tak nie som spokojný. No ale stále mám zapnutú petku a keď dostanem taký lag tak petka sa hneď zastaví a stojí.

7. Borat, taky hraju na optice a ty lagy mam taky no. :(

Thread Status:
Not open for further replies.